Prodej rodinného domu, Lučany nad Nisou, 136 m2

Lučany nad Nisou

4 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLučany nad Nisou
ID00097
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná136 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti8580 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Lučanech nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně nabízíme rodinný dům o dispozici 3+1 a pozemkem o výměře 8 580 m2 v Lučanech nad Nisou. Výhodou této nemovitosti je další bytová jednotka - přístavba 2KK, dobrá dostupnost do Jablonce (5 minut autem) a také do Jizerek.

Dům je napojen na veřejný vodovod, vytápění zajišťuje plynový kotel, ohřev vody elektrický bojler, odpady jsou svedeny do septiku s přepadem. Před domem je možnost napojení na veřejnou kanalizaci.

Dům o dispozici 3+1 je rozdělen na přízemí (87 m2), obytné podkroví (20 m2) a půdu. Disponuje malým sklepem 9,6 m2. V přízemí je obývací pokoj (32,5 m2), kuchyně (16,8 m2), ložnicě (16,3 m2), chodba (9,5 m2), koupelna (3,5 m2), samostatné WC (1 m2), komora (2,5 m2), schodiště do podkroví (4,9 m2) a dílna (10 m2). V obytném podkroví se nachází ložnice, chodba a prázdný prostor.

Za domem je nad kůlnou přístavba s bytovou jednotkou 2KK - obývací pokoj s kuchyňským koutem 19,5 m2, ložnice 9,5 m2, koupelna se sprch. koutem, samostatné chemické WC, zádveří. Tato jednotka je vytápěna krbovými kamny.

Zahrada kolem domu je oplocena, má květinové záhony a skleník. Dům byl v posledních letech užíván pouze víkendově. Nový majitel si jej může zrekonstruovat podle svých představ.

V rámci komplexních realitních služeb Vám zajistíme financování. Pro sjednání termínu prohlídky kontaktujte makléřku.

Pozn.: výměry místností jsou orientační

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lučanech nad Nisou.