Prodej rodinného domu, Přelouč, Stantejského, 69 m2

Stantejského, Přelouč

4 190 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize
Hypotéka od 19 968 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStantejského, Přelouč
IDN50536
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná145 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha69 m2
Plocha nemovitosti232 m2

Origo partneři v Přelouči

Popis

Výjimečná nabídka zrekonstruovaného menšího RD za cenu bytu, na okraji Přelouče.
Co určitě oceníte:
- Novotou vonící bydlení. Nově zrekonstruovaná vnitřní část, kde ještě nikdo nebydlel.
- Můžete hned začít bydlet s možností o další rozšíření. Aktuální dispozici 2+kk (65 m2) lze rozšířit o podkrovní část, kde můžou vzniknout další 2 – 3 místnosti (cca 55 m2).
- Dokonalé soukromí. Ze 3 stran nemáte souseda, takže si užijete pohodu a relax plnými doušky.
- Strategicky výhodné místo. Klidný okraj obce s výhledem do polí, pěší dostupnost do centra města a 250 m zastávka MHD.
- Ideální velikost pozemku s možností další individualizace. Možnost realizace vlastních nápadů a projektů pro relaxaci, hry a zahradničení.
Jedná se o cihlový dům s velkým potenciálem pro splnění vašich snů a přání. Spojuje výhody bydlení v bytě a s benefity rodinného domu se zahradou.
V letošním roce byla dokončena rekonstrukce téměř celého domu, takže můžete ihned bydlet a pokud budete v budoucnu potřebovat zvětšit podlahovou plochu, tak máte k dispozici celé podkroví. Aktuální podlahová plocha je 69 m2, což může 1-2 lidem plně vyhovovat, ale lze plochu navýšit o dalších 55 m2 v 2.NP, kde je již uskutečněna příprava vyvedením elektřiny, odpadů i topení a připravené na každé straně střechy pultové vikýře s plastovými okny.
Během rekonstrukce bylo řešeno zateplení a fasáda ze 2 stran, výměna oken za plastová, kompletní nová elektřina, omítky, podlahové krytiny, koupelna, WC, dveře, ústřední topení s elektrokotlem a instalována nová kuchyňská linka včetně spotřebičů. Napojení na elektřinu, plyn, kanalizaci a vodovod je plně funkční.
Zahrada čeká na Váš projekt a seberealizaci vlastních nápadů, kdy určitě oceníte i vlastní studnu.
Přelouč je stále více vyhledávanou lokalitou, protože zde naleznete veškerou občanskou vybavenost, dostatek pracovních nabídek, snadné dopravní spojení na všechny směry a spoustu přírodních a kulturních zajímavostí. Zastávka MHD je jen pár set metrů od domu, takže po Přelouči vše zvládnete i bez auta.
Pro podporu Vaší fantazie je pro Vás v závěru fotogalerie vizualizace možného budoucího stavu dle aktuálních dispozic.
Výjimečnost nabídky poznáte až na prohlídce, na kterou jste tímto zváni. Toto je příležitost, kterou byste neměli propásnout.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přelouči.