Prodej rodinného domu, Ostrava, Kubalova, 155 m2

Kubalova, Ostrava

8 800 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 41 938 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKubalova, Ostrava
ID130513
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná174 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy86 m2
Podlahová plocha155 m2
Plocha nemovitosti288 m2
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Garáž

Origo partneři v Ostravě

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji řadový dům v Ostravě Výškovicích na ulici Kubalova, nabízející klidné prostředí vhodné pro rodinné bydlení s výbornou občanskou vybaveností, v blízkosti přírody povodí řeky Odry a Bělského lesa.

V přízemí domu se nachází garáž se vstupem do prostorné haly, šatna s úložným prostorem, kuchyň navržena pro pohodlné propojení se zahradou a terasou vybavenou posezením, krbem, udírnou a elektrickými markýzami. Technická místnost se sprchovým koutem a toaletou.

V prvním patře je kuchyň na míru s dostatkem úložného prostoru a integrovanými spotřebiči, která přechází do jídelního koutu s vestavěnými skříněmi. Obývací pokoj s krbem, vybavený klimatizací a vstupem na balkón. Koupelna se sprchovým koutem a toaleta samostatně.

Ve druhém patře jsou tři samostatné pokoje s klimatizací. K dispozici je prostorná koupelna se sprchovým koutem, vanou a toaletou.

Dům prošel v roce 2011 vkusnou a nákladnou renovací, je napojen na veškeré inženýrské sítě, voda, plyn, elektřina, kanalizace. Dálkové vytápění a ohřev vody regulovatelné pomocí vlastní domovní stanice.
Doporučuji prohlídku. S financováním pomůžeme. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě.