Prodej pozemku pro bydlení, Mníšek pod Brdy, Pod Skalkou, 1904 m2

Pod Skalkou, Mníšek pod Brdy

14 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 71 009 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaPod Skalkou, Mníšek pod Brdy
ID2024111
Plocha nemovitosti1904 m2

Origo partneři v Mníšku pod Brdy

Popis

Novinka na trhu! Exkluzivní stavební pozemek o nadstandardní výměře 1904 m2 je umístěn v jedné z TOP lokalit v Mníšku pod Brdy, kde se nové nabídky téměř nevyskytují, lokalita Pod Skalkou.

Parcela – proluka ve stávající zástavbě – je přístupná ze dvou stran, ze severu z ulice Zahradní a z jihu z ul. Pod Skalkou. Ideální orientace, mírný jižní svah a kompletní IS (elektřina a plyn v kapličce, vodovod na pozemku, kanalizace na hranici) jsou jen další bonusy této nabídky. Vzrostlé ovocné stromy a ořešáky, které poskytují příjemný stín.

Výhodou této lokality je stabilizovaná zástavba rodinných domů, pěší dostupnost centra městečka, kompletních služeb (několik MŠ, ZŠ, kroužky pro děti, lékaři vč. specializovaných, lékárny, supermarkety Albert, Billa či Penny, obchody, restaurace, kavárny, sportoviště s wellness, úřad i pošta – zkrátka vše, co k pohodlnému životu v dosahu metropole potřebujete). Zastávka PID na Smíchovské nádraží (rychlíkový spoj 25 min).

Krásné okolí – Brdské lesy se Skaleckým klášterem, rybníky a další, kde můžete relaxovat i sportovat.

Hledáte – li místo pro Váš nový domov v překrásné přírodě Brdských lesů a přitom v perfektní dostupnosti Prahy, v malebném městečku s historickým centrem, v obci, která žije... jste na správné adrese.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mníšku pod Brdy.