Prodej rodinného domu, Habartice, 156 m2

Habartice

5 400 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 25 735 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHabartice
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná156 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1013 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Habarticích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám v prodeji rodinný dům se zahradou a garáží, který prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Tento dům je ideální pro rodinu s dětmi, která preferuje klidné bydlení blízko přírody.

V přízemí domu se nachází prostorná chodba, kterou lze projít do kuchyně, propojené s vkusně zařízeným obývacím pokojem, jehož součástí je krb, který vytváří příjemnou atmosféru hlavně v zimním období.
Z obývacího pokoje je přímý vstup na dřevěnou terasu, která láká k letní relaxaci při kávě.
Chodbou se dále dostaneme do koupelny se sprchový koutem, rohovou vanou a vstupem do technické místnosti, která slouží jako prádelna se samostatným wc.
Z chodby schodištěm vstoupíte do prvního patra, kde je umístěna koupelna s vanou a wc.
V podkroví se nachází samostatná ložnice a velký dětský pokoj, který lze případně rozdělit na dva samostatné pokoje.

Tento dům nabízí komfortní a praktické bydlení pro celou rodinu. Je vytápěný novým moderním kotlem na tuhá paliva s násypkou.
Dominantou tohoto místa je zahrada s jezírkem z mramorových kamenů.
Parkovat lze bezproblémově vedle domu na pozemku nebo v nově zrekonstruované garáži, ze které je možné vybudovat další bytovou jednotku.

Obec Habartice se nachází blízko polských hranic, což je v dnešní době spíše výhodou. Jen pár stovek metrů lze nakoupit veškerý sortiment potravin a vše pro domácnost. Tento kraj se stal v poslední době více navštěvovaným, vyhledávaným turistickým místem. V nedalekém Polsku i Německu najdete spoustu sportovního využití a turistiky. Jen 25 minut od Habartic leží známé Berzdorfské jezero. V přilehlém pohraničí blízko Habartic je také spousta restaurací, penzionů a nádherných turistických míst.
Přijdete se sami přesvědčit, co vše tento kraj nabízí.


Parametry místností:

1.PP sklep-6,4 m2
kotelna-12,9m2
1.NP zádveří -7,6 m2
chodba-9,2 m2
kuchyně-14,7 m2
obývací pokoj-33 m2
koupelna-10,5 m2
prádelna-2,64 m2
wc-1,2 m2
2.NP ložnice-16,34 m2
dětský pokoj-36 m2
koupelna+wc-8,7 m2
chodba-14,4 m2

venkovní terasa-14 m2
garáž-35 m2

Ostatní údaje:

střecha-betonová taška Bramac
okna-plastová
septik-tříkomorový
kotel s násypkou-výkon 20Kw
dům zateplený-izolace 12 cm
vodovodní řád+studna
rozvody elektřiny-měď
rozvody topení-měď



Pokud máte zájem o bližší informace či prohlídku této nemovitosti, neváhejte kontaktovat realitního makléře. Rádi pomůžeme i s financováním této nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Habarticích.