Prodej chalupy, Tavíkovice, 290 m2 (ID: 1443665)

Tavíkovice

5 190 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 24 734 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTavíkovice
ID2024057
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná247 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha290 m2
Plocha nemovitosti1237 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Tavíkovicích

Popis

Máte velkou rodinu a hledáte řešení?
Nebo hledáte nové výzvy k investičním záměrům?
Nebo prostě jen hledáte klidné místo k venkovskému typu bydlení či chalupaření?

Ať hledáte cokoliv, my vám nyní s radostí nabízíme k prodeji hezkou, slunnou a útulnou chalupu, která disponuje 2 samostatnými byty ve dvou domech, které jsou propojeny hospodářskými budovami a odděleny uzavřeným, prostorným dvorem. Nachází se v obci Tavíkovice, cca 20km od okresního města Znojmo.

Nemovitost je celoročně a plnohodnotně využívána, udržována v čistotě a pořádku. Láskyplnou péčí majitelů vytváří kouzelné a útulné prostředí, navozující pocit klidu a bezpečí. Nemovitost je v původním stavu s menšími úpravami, ale o to více se zde naskýtá prostor pro vlastní kreativitu.

Dispozice dvou bytů ve dvou domech, nabízí pohodlné řešení a dotváří tak atmosféru rodinného bydlení. Navíc se zde nabízí potenciál v možnosti budoucího zobytnění hospodářských budov (sloužící nyní k víceúčelovému využití) a v možnosti vybudování obytného podkroví v celé šíři půdních prostor, které jsou zde k dispozici.

Proto dává tato úžasná nemovitost předpoklad různých využití a nespočet možností.

Vytápění je nyní řešeno wafkami v jedné budově, plynovým kotlem a krbem na tuhá paliva ve druhé budově. Nemovitost je napojena na elektřinu, plyn, obecní vodovod a odpadní voda je svedena do veřejné kanalizace.

K domu náleží vnitřní dvůr a před domem jsou 2 předzahrádky a parkovací místo na vlastní příjezdové cestě.

Druhou stranu pozemku tvoří krásná zahrada, která skýtá spoustu příjemných zákoutí a míst k různému využití. Pro kutily, kreativce a milovníky romantiky jako stvořené. Dýchá zde duch krásných časů minulých, který tím umocňuje klid a pohodu tohoto místa.

K této části zahrady je možné přikoupit i další přiléhající pozemek (622m2), který má příjezdovou cestu z druhé ulice, a je podle platného územního plánu samostatnou stavební parcelou s možností připojení na všechny sítě přímo na hranici pozemku. Cena za tento pozemek je 1.380.000,- Kč.

V obci Tavíkovice je dostačující občanská vybavenost a spolu s infrastrukturou nedalekého města Znojma, či města Hrotovice nebo obcí Rouchovany, podtrhuje atraktivitu tohoto místa a nabízí tak i možnost nadstandardního bydlení náročnějším klientům.

Podrobnější informace k nemovitosti vám ráda sdělí realitní makléřka na prohlídce, a půdorysy domu jsou na vyžádání.

Cena je uvedena včetně všech poplatků a provize RK. Energetický štítek je tř. G.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Tavíkovicích.