Prodej domu, Hradec Králové - Věkoše, Široká, 186 m2 (ID: 1443740)

Široká, Hradec Králové - Věkoše

14 850 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 70 771 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠiroká, Hradec Králové - Věkoše
ID205gffr
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná186 m2
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy100 m2
Plocha nemovitosti540 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Na prodej je prostorný zděný dům v Hradci Králové, situovaný v žádané lokalitě ulice Široká ve čtvrti Věkoše. Slova klidné bydlení zde nejsou pouhou frází. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, která zahrnuje novou fasádu, výměnu oken, kompletní modernizaci druhého podlaží. Tato typicky vilová čtvrt připomíná poklidný život na vesnici.

Významnou výhodou této nemovitosti je praktické přízemí, kde se nachází prostorná garáž a další technické prostory, které mohou sloužit například jako dílna, sklad nebo prostor pro hobby. To zajišťuje dostatek místa pro uskladnění sportovního vybavení, nářadí a sezonních věcí.

K domu patří menší zahrada, která poskytuje soukromí a příležitost k relaxaci nebo zahradničení. Nemovitost je možné užívat také dvěma generacemi. Dům nabízí velkorysý obytný prostor s potenciálem pro různé dispoziční úpravy, ideální pro rodinné bydlení nebo kombinaci bydlení a podnikání.

Menší nákupy lze řešit v potravinách Kubík - 5 minut chůze. Spojení s centrem města zajišťuje několik linek MHD. Pár minut od bytu je také lékárna, základní škola a mateřská školka.

Prodej této nemovitosti zajišťuje kvalifikovaný realitní makléř - certifikace ISO 17024, certifikační ústav VŠE, "Realitní zprostředkovatel" dle normy NSK 66-042-M.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje domů v Hradci Králové.