Prodej bytu 2+kk, Praha - Kamýk, Otradovická, 41 m2

Otradovická, Praha 4 - Kamýk

5 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 26 211 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaOtradovická, Praha 4 - Kamýk
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná41 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Novinka na trhu! Exklusivní nabídka prodeje elegantního bytu 2+kk, 41 m2 + sklep 1,4 m2, OV, po kompletní rekonstrukci s krásným panoramatickým výhledem do okolí, Praha 4 - Kamýk, ul. Otradovická. Tato část Prahy je prostoupena a obklopena zelení (přírodní památka Modřanská rokle, unikátní lesnatá enkláva Kamýk aj.). Lokalita prošla zásadní proměnou - změnila se v zelené město s výbornou infrastrukturou (školy, školky, sportovní areály, poliklinika, lékárny, služby, obchody - OC Novodvorská Plaza, Kaufland, Albert, OBI). Příjemná a žádaná lokalita, kde se navzájem kloubí panelové bytové domy s velkými plochami parků s rodinnými domy se zahradami.

Bytový dům je po revitalizaci (zateplená fasáda, střecha, výtah, výmalba pater, vchodový vestibul s dveřmi na čip). Námi nabízený byt 2+kk, 41 m2 + sklep 1,4 m2, OV, orientace JZ, 8.patro/z 12, prošel zásadní kompletní rekonstrukcí, úkolem bylo vyměnit úplně vše a vybudovat komfortní stylový byt, což se podařilo. Byly vyměněny veškeré rozvody - elektro v mědi, voda a odpady v plastu, rozvod internetu, nové podlahy - plovoucí a velkoformátová dlažba,  dveře se zárubněmi, štuky, nové radiátory s odečty, sádrokartonové podhledy. Dispozice bytu byla upravena s využitím každého centimetru: vstupní chodba (2,13 m2), naproti koupelna (4,14 m2) s vyvýšeným moderním sprchovým koutem a  umyvadlem se skříňkou, přípravou pro pračku, WC (1,30 m2).  Celá koupelna je obložena velkoformátovými italskými obklady. Vedle vchodu vpravo komora (1,77 m2). Z chodby vstupujeme do prostorného obývacího pokoje (20,14 m2) s kuchyňským koutem, kam byla instalována kuchyňská linka s vestavěnými elektrospotřebiči - indukční deska s el. troubou, dřez s baterií, digestoř. Z pokoje je vstup do ložnice (11,5 m2). Obě okna bytu jsou orientována na JZ s výhledem do širokého okolí, topení dálkové, součástí prodeje bytu je sklep (1,4 m2) v suterénu domu, na patře je též sušárna na prádlo, bezproblémové parkování bez modrých zón před domem. Byt je světlý a vzdušný, vše na sebe harmonicky navazuje. Dřevo v kombinaci s bílou a šedou je osvědčenou klasikou, kde nešlápneme vedle. Měsíční poplatky komplet 2 189 Kč ( FO a správa domu 919 Kč, topení 713 Kč, t. voda 221 Kč, vodné a stočné 120 Kč, úklid 69 Kč, výtah 58 Kč, spol. el. 24 Kč). Byt je kromě vlastního komfortního bydlení i vynikající příležitostí pro pronájem.

Nemovitost je možné si rezervovat pouze písemným podpisem rezervační smlouvy (smlouvy o smlouvě budoucí kupní).

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 4.