Prodej bytu 2+kk, Vrchlabí, Pražská, 83 m2 (ID: 1443826)

Pražská, Vrchlabí, okres Trutnov

8 050 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 38 364 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPražská, Vrchlabí, okres Trutnov
ID0125
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná83 m2
VybavenoNe
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Vrchlabí

Popis

Nabízíme prostorný byt s dispozicí 2+kk s prostornou terasou v novém zkolaudovaném developerském projektu Viva Vrchlabí v žádané lokalitě Vrchlabí.

Jednou z největších předností tohoto bytu je prostorná terasa (25,2 m²) a poloha s výhled na vodní plochu Vejsplachy a okolní pohoří. Komplex Viva Vrchlabí má vše potřebné na dosah ruky. Školy, školky, veřejná doprava, sportoviště i centrum města s plnou občanskou vybaveností jsou kousek od vašeho nového domova. A to vše v těsné blízkosti krásné přírody Krkonoš, která nabízí nespočet možností pro aktivní odpočinek i relaxaci.

Byt:
Celková plocha 82,7 m² se skládá z bytové jednotky o dispozici 2+kk (52,59 m²) s terasou (25,2 m²). K bytu náleží praktický cyklobox o velikosti 2,4 m² s nabíjecí jednotkou a parkovací stání v podzemních garážích domu. Tento světlý byt se nachází ve vrchním 4. nadzemním podlaží a nabízí vše, co moderní domácnost potřebuje.

• Nabízíme vám možnost družstevního financování.
• 30 % svých financí.
• Splátky formou nájmu.

Komplex Viva Vrchlabí
Projekt je dokonalou symbiózou čtyř stylových domů s 58 bytovými jednotkami, propojenými garážemi. V bytových domech jsou výtahy. Představte si, že všechny vaše sportovní potřeby jsou bezpečně uložené a vy máte plný prostor pro život.

• Dispozice 2+kk.
• 4. NP.
• Celková podlahová plocha 82,7 m²
• Užitná plocha bytu 52,59 m²
• Velkorysá terasa 25,2 m²
• Parkovací stání
• Cyklobox 2,4 m² s nabíjecí stanicí

Strategická lokalita
Jednou z největších předností tohoto bytu je jeho poloha se vším potřebným na na dosah ruky. Školy i školky veřejná doprava, sportoviště i centrum města s plnou občanskou vybaveností. A to vše v těsné blízkosti krásné přírody Krkonoš, která nabízí nespočet možností pro aktivní odpočinek i relaxaci.

Tato naprosto výjimečná poloha v rámci Vrchlabí i Krkonoš nadchne milovníky sportu i rodiny, plánující se přesunout blíž k přírodě do živého města s plnou občanskou vybaveností. Krkonoše máte doslova na dlani.

• Špindlerův mlýn autem 20 minut.
• Rokytnice nad Jizerou autem 30 minut.
• Černý důl 13 autem minut.
• Herlíkovice autem 9 minut.
• Aquacentrum Vrchlabí 12 minut pěšky.

Město nabízí bohaté možnosti nákupů od klasických obchodů až po farmářské trhy, které se konají každé dva týdny. Provozuje jesle, několik školek, školu i domov pro seniory. Nachází se zde vyhlášená nemocnice, vlakové a autobusové nádraží, zámek s parkem i městský park.

V nabídce máme k dispozici i další byty o dispozicích 2+kk a 3+kk. Některé fotografie jsou ilustrační. Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit.
Nenechte si ujít tuto příležitost a objevte svůj nový domov nebo investice ve Vrchlabí. Přijměte naše pozvání k prohlídce a učiňte první krok k životu, o kterém jste vždy snili. Kontaktujte makléře pro více informací nebo prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Vrchlabí.