Prodej pozemku pro bydlení, Průhonice, Narcisová, 816 m2 (ID: 1443830)

Narcisová, Průhonice

16 879 600 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 80 443 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaNarcisová, Průhonice
IDN682
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti816 m2

Origo partneři v Průhonicích

Popis

Atraktivní stavební pozemek pro rodinný dům se nachází jen pár minut pěší chůze od centra města i zámeckého parku. Rovinatý pozemek o rozloze 816 m² s příjezdem z obecní komunikace je situován v rezidenční oblasti, kde se prolínají moderní i tradiční rodinné domy.

Původní stavba byla odstraněna a vznikl návrh nového domu, který maximálně využívá potenciál pozemku. Na hranici pozemku jsou k dispozici kompletní inženýrské sítě. Zastavitelnost pozemku v obci činí 20 % + 4 %, které lze využít například na zahradní domek, přístřešek pro auto, zahradní posezení, skleník nebo krytý bazén. Stavba může mít dvě podlaží a střechu, která může být sedlová i plochá.

Jihovýchodní okraj Prahy, konkrétně Průhonice jsou oblíbenou lokalitou pro bydlení díky mnoha výhodám, mezi které patří moderní projekty a vysoká míra bezpečnosti spolu s vynikající občanskou vybaveností.

Pozemek v Narcisové ulici poskytne budoucím majitelům skvělou dostupnost veškerých služeb. Děti se do školy či školky dostanou během pár minut jízdy autem.

Další výhodou lokality je autobusové spojení na metro linky C. Mezi hlavní přednosti obce patří také vysoký standard služeb.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Průhonicích.