Prodej komerční nemovitosti, Březí, 237 m2

Březí, okres praha-východ, Březí u Říčan

15 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 75 775 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaBřezí, okres praha-východ, Březí u Říčan
ID913297
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná264 m2
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy120 m2
Podlahová plocha237 m2
Plocha nemovitosti365 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Sklep
Výtah
Parkování

Origo partneři v Březí

Popis

Nabízíme k prodeji nemovitost, která naskýtá mnoho možností využití, jak v gastro, turistickém tak průmyslovém odvětví, doposud využívána k bydlení. Objekt se nacházející v obci Březí u Říčan, v klidné čtvrti Praha-východ. Tento prostorný objekt kombinuje elegantní šarm s moderními prvky, které byly do budovy začleněny při kompletní náročné rekonstrukci. Z původní stavby z 30. let 20. století zůstaly pouze obvodové zdi a výška. Interiér i exteriér budovy je zcela nový, nová střecha, vnitřní zdi, nové rozvody vody, elektřiny, topení, zateplení budovy vnitřní i vnější včetně izolace podlah a fasády. Výsledkem je komfortní a funkční řešení, které překračuje očekávání i těch nejnáročnějších a umožňuje firemní využití i bydlení zároveň. Interiér budovy je aktuálně uspořádán jako 7+kk, což poskytuje dostatečné množství prostoru např. i pro administrativní využití prostor. Velkorysé obytné plochy jsou osvětleny přirozeným světlem, čímž působí vzdušně a útulně. Vytápění objektu je řešeno moderním plynovým kotlem. V prvním podlaží v obývacím pokoji jsou rozvody řešeny podlahovým vytápěním, v ostatních místnostech jsou napojené také samostatné radiátory. Na pozemku je vlastní vrt a dům je napojen na veřejnou kanalizaci. K objektu náleží předzahrádka, dlážděný dvorek s posezením, zpevněné parkovací stání pro 2 auta a minizahrádka s několika vzrostlými stromy včetně strážce domu – stoleté lípy.
Součástí budovy je také sklep, mj. ideální pro skladování potravin a nápojů.
V přízemí budovy se nachází prostorná kuchyň s velkou jídelnou, samostatný místnost, pracovna, hala, chodby, technická místnost s toaletou, malý sklad, dále je zde koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem a samostatná toaleta. Pod obojími schody (jedny jsou zděné a druhé dřevěné točité) do 1. patra se nachází úložné prostory.
V 1. patře se nacházejí 3 pokoje s dřevěnými podlahami a prostorný obývací pokoj propojený s rozlehlou terasou s krásným výhledem na okolní lesy. V tomto podlaží je také koupelna s rohovou vanou, dvěma umyvadly a toaletou. Dále je tu podkroví sloužící jako úložný prostor.
Objekt je částečně zařízen, co umožňuje novým majitelům personalizovat prostor podle vlastního vkusu. Pro ty, kteří hledají prostor i k relaxaci, poskytuje terasa fantastický výhled do okolních lesů, což z této nemovitosti činí ideální místo pro život a práci v jednom. Navíc, tato lokalita je velmi žádaná pro svou klidnou atmosféru, základní občanskou vybavenost, v místě je mj. mateřská školka, obecní úřad, zastávky autobusu, restaurace, cyklostezka a malebné okolní lesy, kde jsou patrné pozůstatky po menším hradišti - Kulturní památky umístěné na výběžku nad říčkou Výmolou. Obec Březí se nachází v okrese Praha-východ, ve Středočeském kraji přibližně 23 kilometrů východně od centra Prahy a 5 kilometrů severovýchodně od města Říčany, kde naleznete širokou občanskou vybavenost.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky této jedinečné nemovitosti mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Březí (okr. Praha-východ).