Prodej bytu 3+1, Ostrava - Zábřeh, Krasnoarmejců, 68 m2

Krasnoarmejců, Ostrava, Zábřeh

4 100 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 19 539 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKrasnoarmejců, Ostrava, Zábřeh
ID63424
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná68 m2
Patro2. z 4
VybavenoČástečně
Druh objektuŘadový
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Origo partneři v Ostravě

Popis

Hledáte bydlení v klidné lokalitě s prostorným interiérem, dostatkem úložných prostor a příjemnou atmosférou? Představujeme Vám jedinečnou nabídku bytu 3+1 o rozloze 68 m² v Ostravě - Zábřehu. Tento byt, nacházející se v 2. nadzemním podlaží cihlového bytového domu, je ideální volbou pro ty, kteří ocení nadstandardní vzdušnost, dostatek denního světla a funkční dispozice.

Výhody bytu:
• Prostornost a vzdušnost: Byt nabízí prostorné místnosti, kde každý člen domácnosti najde své pohodlí. Velké množství úložných prostor, jako jsou šatníky a vestavěné skříně, zajistí, že veškeré Vaše věci budou mít své místo.
• Skvělá orientace: Byt má okna orientovaná na západ, sever a východ, díky čemuž je interiér příjemně prosvětlený po celý den.
• Lodžie s výhledem do zeleně: Prostorná lodžie orientovaná na západ Vám poskytne příjemný prostor k relaxaci s výhledem do klidného okolí plného zeleně.
• Nízké provozní náklady: Tento byt se vyznačuje nízkými náklady na provoz, což jej činí ideálním nejen z pohledu komfortu, ale také úspory energie a financí.
• Lokalita: Byt se nachází v klidné části Ostravy - Zábřehu, kde najdete dostupné parkování a množství zelených ploch pro odpočinek. Tato lokalita je zároveň skvělou volbou pro rodiny s dětmi či jednotlivce hledající klidné bydlení se snadnou dostupností do centra.

Pokud hledáte místo, které Vám poskytne pohodlí, prostornost a zároveň úsporu provozních nákladů, tento byt je pro Vás tou pravou volbou.

Zaujala Vás tato nabídka? Neváhejte nás kontaktovat pro domluvení prohlídky. Rádi Vás bytem provedeme a zodpovíme všechny Vaše dotazy.

Těšíme se na setkání s Vámi!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Ostravě.