Prodej pozemku pro bydlení, Úhlejov, 9365 m2

Úhlejov

5 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu a provize
Hypotéka od 28 118 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaÚhlejov
ID10236
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti9365 m2
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
Převod do OV

Origo partneři v Úhlejově

Popis

Společnost Gepard Reality Vám nabízí unikátní pozemek o rozloze 9365 m2 v obci Úhlejov, v okrese Jičín. Jedinečné umístění tohoto pozemku může pomoci splnit Vaše sny o bydlení v nádherné přírodě a dostatečná velikost pozemku zajistí kýžené soukromí. Pozemek se rozprostírá na jižním svahu vrchu Zvičina a nabízí krásné výhledy do kraje. Je situován v části obce Růžovka, která má v současné době pouze 4 popisná čísla. Zdroje uvádějí, že název Růžovka je odvozen od hojně kvetoucích šípkových keřů v jarním období nebo od zabarvení kraje při západu slunce.

Větší část pozemku je v dle platného územního plánu v zastavitelném území. Je zde možné vybudovat např. působivou rodinnou usedlost s rozlehlou zahradou. Současný majitel má vypracovánu detailní architektonickou studii domu, který by zde mohl být postaven, a také studii zahrady (ukázky jsou ve fotogalerii). Obojí bude poskytnuto novým majitelům. Podle podmínek ÚP pro využití plochy (bydlení - v rodinných domech - venkovské) zde lze umístit maximálně jeden objekt hlavního hlavního využití, který musí odpovídat charakteru tradiční venkovské zástavby v této lokalitě. Max. koeficient zastavěných a zpevněných ploch je 0,2. Přípojka elektřiny je na okraji pozemku, odpadní vody je nutné řešit individuálně a zdroj vody vybudováním vlastní studny. Dle dokumentu o strategii obce se v dlouhodobém výhledu plánuje připojení na obecní vodovod. K pozemku vede příjezdová cesta po asfaltové silnici. Pozemek sousedí s pastvinami pro poníky a ovce (ze západní a východní strany), ze severní strany je les a louka a z nejkratší jižní strany se zahradou sousedního domu. Z východní strany vede kolem pozemku zpevněná cesta lemovaná mladými ořešáky směřující na vrch Zvičina. Podél západní hranice pozemku vede luční cesta pokračující na konci pozemku do lesa. Na pozemku kvetou luční květiny, celá plocha je pravidelně udržována (slouží k produkci sena).

Největší předností této lokality je kvalitní, čisté a nepoškozené životní prostředí a krásná krajina a příroda. V nedalekých Lázních pod Zvičinou bývaly klimatické lázně a zdejší voda z Mariánské studánky je podle legendy považována za zázračnou. Traduje se, že místní svěží vzduch a léčivá voda Vám prodlouží život o několik let. Lázně bývaly i v sousedním Miletíně a blízké Lázně Bělohrad se využívají dodnes.
Nejbližším výletním cílem je Raisova chata s otáčivou rozhlednou na vrchu Zvičina. Za mimořádných rozhledových podmínek lze prý odtud zhlédnout třetinu Čech. Jedná se o vynikající místo pro paragliding. Dříve se zde v zimě lyžovalo, nyní je jistější dojet (cca 40 minut) na sjezdovky v Krkonoších (Herlíkovice a Mladé buky). Dále můžeme doporučit následující tipy: Safari Park ve Dvoře Králové, Přehrada Les Království, Hrad Pecka, hospitál Kuks a skalní Braunův Betlém, Hořice a koupaliště Dachova, Větrný mlýn v Borovnici atd.

V případě zájmu zajistíme výhodné podmínky financování a případný prodej Vaší stávající nemovitosti.
Pro více informací mne, prosím, kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Úhlejově.