Pronájem rodinného domu, Mladá Boleslav, 120 m2 (ID: 1444046)

Mladá Boleslav - Michalovice

29 900 Kč
/za měsíc
Cena bez energií. Přepis elektřiny na nájemníka. Volný k nastěhování od 1.10.2024.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMladá Boleslav - Michalovice
IDN00243
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná120 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti300 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Mladé Boleslavi

Popis

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout k pronájmu krásnou novostavbu rodinného domu velikosti 4+kk se zahradou v prestižní lokalitě u Mladé Boleslavi.

Hledáte-li klidné bydlení v lukrativní čtvrti Mladé Boleslavi, pak je tento dům právě pro Vás. Nachází se ve slepé ulici mezi rodinnými domy v Michalovicích, které jsou díky klidu a zároveň výborné dostupnosti do města velmi oblíbenou lokalitou posledních několika let.

Dispozičně je dům řešen jako 4+kk s terasou a zahradou a samotné dispozice jsou následující:
1. NP: Prostorný obývací pokoj s jídelním koutem a plně vybavenou kuchyní o celkové ploše 45 m², umývárna, a praktická technická místnost.
2. NP: Koupelna a tři samostatné ložnice, ideální pro rodinu.

Dům je postaven v moderním stylu a nabízí vše potřebné pro pohodlné bydlení. V domě je podlahové vytápění. Nabízí se bez vybavení, v domě je pouze nová kuchyňská linka se spotřebiči.

Velkou výhodou domu je soukromá oplocená zahrada s terasou, která poskytuje perfektní místo pro odpočinek nebo rodinné grilování.
K domu náleží 2 parkovací místa, pro pohodlné parkování přímo u domu.
Volný od 1.10.2024.

Měsíční nájemné činí 29.900,- Kč + náklady na energie budou hrazeny zálohově. Celkové měsíční zálohy na spotřebu energií činí cca 5.500,- Kč. Elektřina se převádí na nájemníka.

Kauce činí 75.000,- Kč.

Provize 20.000,- Kč.

Michalovice nabízí klidné a příjemné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. V blízkosti se nachází restaurace, wellness , zastávka MHD, letní kino i golfové hřiště.

Veškerá občanská vybavenost se nachází v Mladé Boleslavi, odkud je výborné spojení.

Pro více informací a domluvení si osobní prohlídky mne neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Mladé Boleslavi.