Pronájem bytu 2+kk, Ostrava - Mariánské Hory, Josefa Šavla, 50 m2

Josefa Šavla, Ostrava, Mariánské Hory

18 000 Kč
/za měsíc
+ energie ( 4800 Kč/měs )
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJosefa Šavla, Ostrava, Mariánské Hory
ID344-NP00237
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná50 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Ostravě

Popis

Pronájem manažerského bytu 2+kk s garáží a parkovacím stáním v nákladně zrekonstruovaném domě v Ostravě-Mariánských Horách na ulici J. Šavla. Byt o podlahové ploše 50 m² se nachází v přízemí bytového domu, je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči Whirpool a dalším zařízením, je zde televize, pračka, mikrovlnka, nová sedací souprava, postel s novými matracemi, skříně atd. V koupelně je kromě vany i prostorný sprchový kout. Všechna okna jsou osazena venkovními hliníkovými žaluziemi na dálkové ovládání, je zde bezpečnostní systém, vytápění zajišťuje pravidelně revidovaný plynový kotel. Dům je zateplen, má nová plastová okna, nájemník může vužívat prostorný sklep v podzemním podlaží. K dispozici je prostorná garáž + dvě parkovací místa před vjezdem do garáže. Možnost využívání zahrady a pergoly pro posezení, grilování apod.
Lokalita je snadno dopravně dostupná, výhodná svou polohou mezi centrem Ostravy a Porubou.
V září 2021 byla nainstalována klimatizace. Exteriér domu monitorován kamerami, vstup do domu prostřednictvím videotelefonu, připojení k internetu přes wi-fi. Majitel preferuje seriózního nájemce se zájmem o dlouhodobější nájem.
Údržba domu a zahrady, úklid společných prostor a veškeré potřebné opravy či úpravy zajišťují zaměstnanci majitele domu. Byt je volný od 01.11.2024, prohlídky jsou možné během října, po dohodě i dříve.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!