Prodej pozemku pro bydlení, Zubří, Randusky, 2112 m2

Randusky, Zubří

1 933 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 9 212 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaRandusky, Zubří
ID00203
Plocha nemovitosti2112 m2

Origo partneři v Zubří

Popis

Tento stavební pozemek 2.112 m2 je prostě úchvatný. Například proto, že má hodně metrů za málo peněz a hned Vám vysvětlím proč. Je tady hodně klidu a málo sousedů. Hodně sluníčka a minimální provoz okolo. Nakonec, víte co? Přijďte se podívat sami, jak skvěle se tu budete cítit. Prohlídkový den je ve čtvrtek 12.9.2024. Zavolejte mi a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky anebo individuální předtermín.

Na co se tu můžete těšit:

Nemůžu začít jinak, než cenovkou tohoto pozemku. Asi si říkáte, proč je při své rozloze za tak skvělé peníze. Je to dáno tím, že stavební část je pouze na horním konci. Což je výhoda, protože stejně byste kvůli výhledu a příjezdu stavěli v horní části a zbytek tedy máte o to levnější. A proč zbytečně platit za zahradu cenu stavebního, že? Přijďte na prohlídku a ukážu Vám co a jak.

No a jako bonus: pokud se Vám v budoucnu podaří změna územního plánu v této části zahrady, může tu vzniknout druhé stavební místo s příjezdem zespoda, nebo třeba několik hezkých zahrádek.

Celý pozemek je obdélníkový a báječně se svažuje k jihu. Takže tu budete mít sluníčko po celý rok. Teda v noci ne...

Skvělé je, že hlavní příjezd je podél horní strany pozemku, tedy přímo k domu. A ještě lepší, že druhá cesta je podél spodní hranice, takže až Vám povezou nový bazén, nezničí vám anglický trávníček vedle domu. Za plotem máte jediný sousední dům, který nevypadá moc aktivně využívaný. Z druhé strany je sousední stavení až za zatáčkou a od tohoto pozemku jste odděleni stylovou alejí vrbiček. O příštích Velikonocích si můžete nařezat proutí na sakra pořádný tatar.

Pozemek je v klidné části Zubří zvané Randusky. Provoz je tu minimální, hlavně jen sousedé z domů v okolí a semotamo cyklista, turista či pejskař. A navíc hned za cestou začíná CHKO Beskydy, takže stavební řízení budete mít o pár lejster jednodušší než sousedé. A přitom do krásné přírody to máte co by Jan Železný oštěpem dohodil.

Určitě Vás zajímají inženýrské sítě, povodňové zóny, regule dané územním plánem a podobně. To všechno budu pro Vás mít připraveno na prohlídku, jak je u nás v realitním DreamTeamu zvykem.

Tento pozemek má jen jedinou obrovskou nevýhodu. Že zatím není Váš. Tak mi zavolejte a přijďte se do tohoto místa zamilovat.

V případě více zájemců si vybírá majitel dle svých představ. Jestliže sami nějakou nemovitost prodáváte, pomůžu Vám ji prodat co nejrychleji a co nejlépe, protože umíme nejhezčí fotky a nejčtivější popisy. Tak už se nenechte přemlouvat a zavolejte mi.

A ještě zpráva pro kolegy makléře. Máte-li potenciálního zájemce, klidně s ním přijďte na prohlídku. Jsme otevřeni spolupráci, aby Vaši i naši klienti byli spokojeni.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Zubří (okr. Vsetín).