Prodej pozemku pro bydlení, Šternberk, Jívavská, 1312 m2

Jívavská, Šternberk

3 474 800 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 560 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaJívavská, Šternberk
ID2024-02-29
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti1312 m2

Origo partneři v Šternberku

Popis

Jednou nohou v lese, druhou nohou ve městě.. A proč ne?

Nabízíme stavební pozemek na samém okraji města Šternberk v ulici Jívavská o velikosti 1312 m2 (2.650Kč/m2). Máte možnost postavit váš vysněný dům a nebo chatku.
Tento pozemek je mírně svažující se k jihu, nabízí nádherný výhled na okolní lesy a do přírody. V blízkém sousedství je zeleň a zahrady, takže budete mít klid od sousedů. Jedná se tedy o příjemné skloubení odpočinku v přírodě a zároveň bezprostřední dostupnosti do blízkého města.
K dispozici je elektřina přímo na pozemku (220 i 400V), voda zde momentálně není navedena, ale je zde již proveden průzkum na vrtanou studnu 43 m.
Odpad bude řešen ČOV.

Tento pozemek doporučím pro jeho polohu na kraji města, který skloubí rekreaci, bydlení v přírodě a přitom budete na dosah kompletní občanské vybavenosti města Šternberk.

Jste zváni na prohlídku tohoto zajímavého pozemku.
Cena k jednáni.
Cena neobsahuje zprostředkovatelský poplatek 5% + DPH.



Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Šternberku.