Prodej bytu 3+1, Karlovy Vary, K. Čapka, 78 m2

K. Čapka, Karlovy Vary

3 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 18 586 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaK. Čapka, Karlovy Vary
ID93
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná74 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha78 m2

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Dovoluji si Vás pozvat k prohlídce právě zrekonstruované bytové jednotky 3+1 v Karlových Varech, její části zvané Čertův ostrov. Výjimečnost této lokality je dána především její celkovou revitalizací, klidem, parkovou úpravou a procházkou kolem řeky Ohře a Teplé, na jejichž soutoku se lokalita nachází. Na tuto čtvrť navazuje po krátké chůzi obchodně-obytná zóna, kde jsou mimo ochodů i úřady, zdravotnická zařízení, pošta, školy a školky. Pokud se vydáte jihovýchodním směrem, jste po 300m v lázeňském areálu Alžbětiny Lázně s krásnou parkovou úpravou a dalších 300m je vzdálený festivalový hotel Thermal na který bezprostředně navazuje lázeňská kolonáda a vstup do kouzelných míst Karlových Var.
Samotný byt, umístěný ve zvýšeném přízemí, prošel kompletní rekonstrukcí. Po vstupu najdete po levé straně koupelnu o velikosti 10m2. Dále chodbou po levé straně vstoupíte do nadstandardně velkého obývacího prostoru /41m2/, který je srdcem této bytové jednotky. Kuchyně, jídelna, obývací prostor a pracovna jsou zde vzájemně propojené. Tato místnost byla vytvořena ze tří pokojů a stala se tak místem pro setkání velké rodiny. Pokud by vám tento velký prostor nevyhovoval, je možné je zpět rozdělit například posuvnými stěnami.
Poslední místností je ložnice, která se nachází v zadní části bytu a je tak plně oddělena od prostoru k dennímu užívání.

Součástí bytové jednotky je sklep o velikosti 1,7 x 0,9m. Náklady na provoz bytu jsou velmi nízké. Pro dvě osoby budete hradit částku 3.233,-Kč, včetně příspěvku do fondu oprav. Předpokládané předání nemovitosti je k 1. listopadu 2024.
Těším se na váš zájem o tuto výjimečnou bytovou jednotku a zvu vás na její prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Karlových Varech.