Prodej ubytování, Úlice, 453 m2

Úlice

10 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 50 040 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaÚlice
ID24406
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná453 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti1199 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaStudna
Parkování

Origo partneři v Úlicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte vhodnou investici do nemovitosti, milujete přírodu a zároveň se chcete věnovat restauračním a ubytovacím službám? Pak je tato nabídka jako stvořená pro Vás. Nabízíme Vám penzion U hladů v obci Úlice nedaleko přehrady Hracholusky u Pňovan.

Penzion s restaurací byl v letech 2007 modernizován a rekonstruován. Vkusné vybavení penzionu podtrhuje pohodu a klid tolik potřebný k provozu ubytovacího zařízení. Penzion nabízí ubytování v 5 pokojích, jednom apartmánu pro hosty s celkem 18 lůžky Útulná restaurace s krbem a barem má vnitřní kapacitu 30 míst. Dalších cca 20 míst poskytuje terasa restaurace. Kuchyně je plně zařízená a vybavená s kapacitou až 120 jídel denně. Pokoje v penzionu jsou plně vybavené a zařízené v útulném stylu a každý pokoj má vlastní sociální zařízení, TV, atd. Penzion nabízí dvou až čtyř lůžkové pokoje s event. možností přistýlky. Privátní část penzionu nabízí velmi nadstandardně řešený mezonetový byt oddělený od hostů penzionu. Jak uživatel bytu, tak hosté mohou užívat zahradu domu.

Vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo a ohřev vody zajišťují elektrické bojlery. V budově je rozvod TV signálu a internetu. V přízemí je mimo restaurace také provozní kancelář. Dům je napojen na elektrickou energii, má vlastní zdroj vody ze studny a odpad je do veřejné kanalizace. Plyn je v ulici.

Pozemek je o celkové výměře 1.199 m2. Zahrada je udržovaná, na pozemku je možné grilovat nebo nechat hrát si děti. Parkování je vždy důležitou potřebou ubytovacích objektů. V tomto případě je vybudováno cca 10 parkovacích míst na vlastním pozemku přímo před objektem.

K přehradě Hracholusky je to cca 5 min jízdy autem. Přehrada Hracholusky stojí na řece Mži přibližně 20 km západně nad Plzní. Přehrada vznikla vybudováním sypané hráze v roce 1964 a zaplavením malebného údolí řeky Mže. Na vodní nádrži Hracholusky jezdí pravidelně parník s kapacitou 150 osob na palubě. Projížďka trvá asi hodinu a půl a objede celou přehradu o rozloze téměř 490 ha, délce 22 km a šířce od 50 do 300 metrů. Na vodní nádrži Hracholusky jsou písečné a travnaté pláže obklopené lesy a jsou ideálním místem ke slunění a odpočinku v letních měsících.

Nebo hledáte nemovitost pro bydlení či rekreaci nedaleko Plzně pro sebe a svou rodinu? I takto lze uvažovat a budovu využívat pro privátní bydlení či rekreaci.

Toto místo je pro všechny, kdo hledají nejen relaxaci a klid, ale i aktivní odpočinek při sportu. Rádi Vám zajistíme prohlídku, předáme podklady a podáme podrobnější informace.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Úlicích.