Prodej rodinného domu, Leština u Světlé, 150 m2 (ID: 1444435)

Leština u Světlé

4 290 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právních služeb
Hypotéka od 20 445 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLeština u Světlé
IDLR2024041
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti2033 m2

Origo partneři v Leštině u Světlé

Popis

Máme pro vás nabídku ke koupi rodinného domu v obci Leština u Světlé. Tento prostorný dům o dispozici 3+1 v 1. nadzemním podlaží a 2 místnostmi ve 2. nadzemním podlaží je ideálním místem pro rodinné bydlení s dostatkem prostoru.

Užitná plocha domu je 150 m², pozemek má lehce přes 2000 m² a jeho zahrada, která je za domem, nabízí dostatek soukromí. Na zahradě nalezneme místo pro pěstování jakýchkoliv plodin, dále je zde vybudované jezírko a jelikož jsou majitelé včelaři, je tu i velmi včelích úlů, které je možno přenechat novým majitelům.

Tento rodinný dům je po částečné rekonstrukci, což zahrnuje částečné zateplení, novou střechu a plastová okna, které zajišťují energetickou úspornost a komfortní bydlení.

Obec Leština u Světlé je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení v dosahu přírody, přitom však s dobrým spojením do větších měst - vlaková zastávka je 5min od domu a z té se snadno vlakem dostanete do Světlé nad Sázavou za 15min, do Čáslavi a Havlíčkova Brodu za 30min. Výborná dostupnost občanské vybavenosti v okolí.

Pokud hledáte místo, kde byste mohli začít novou kapitolu vašeho života v klidném a přívětivém prostředí, neváhejte a zavolejte nám ještě dnes. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a zjistěte, proč by tento rodinný dům mohl být vaším ideálním domovem.

Rádi Vám pomůžeme i s vyřízením hypotečního úvěru.

Budu se na Vás těšit na prohlídce domu.

Růt Lukáš

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Leštině u Světlé.