Prodej rodinného domu, Štíhlice, 150 m2

Štíhlice

11 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 56 950 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠtíhlice
IDJS205
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti400 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Štíhlicích

Popis

V obci Kašovice se právě staví nový rodinný dvojdům 5+kk s užitnou plochou 150 m2. Nachází se v malebném prostředí k.ú. Štíhlice. Tato lokalita nabízí rychlou dostupnost do centra Prahy do 30 minut, což je výhodné ve srovnání s okrajovými částmi města.

Projekt zahrnuje výstavbu dvou identických domů s dvěma bytovými jednotkami každý. Ty budou připraveny na klíč během příštích 12 měsíců na klidném okraji původní zástavby rodinných domů.

Veškerá občanská vybavenost je v sousední obci Říčany, včetně základní školy, pošty, zdravotnických zařízení, lékárny, drogerie, restaurací, supermarketu a večerky. Stanice metra Chodov na lince C je vzdálena pouze 18 km od domu s dojezdovým časem 14 minut.

Navrhovaný dům má užitnou plochu 150 m2, orientaci na východ, dvě parkovací stání a zahradu s terasou. Terasy jsou mezi domy šikovně odděleny, což poskytuje klid a pohodu při venkovních posezeních.

Rozložení domu zahrnuje v přízemí prostornou předsíň, koupelnu s sprchovým koutem, rozlehlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, designové schodiště do patra, šatnu a technickou místnost. V patře se nachází ložnice s velkou šatnou, dva dětské pokoje a koupelna s nadstandardně dlouhou (2 m) vanou.

Standardy zahrnují vinylovou podlahu s elektrickým podlahovým topením, velkoformátová okna pro nadstandardní osvětlení a výhled do zahrady, dlažbu a obklady. Barevné a materiálové provedení lze vybrat nebo ladit s manažerem klientských změn ve vzorkovně.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Štíhlicích.