Prodej rodinného domu, Nečín - Lipiny, 130 m2 (ID: 1444490)

Nečín - Lipiny, okres Příbram

7 295 000 Kč
Hypotéka od 34 766 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNečín - Lipiny, okres Příbram
ID68
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná130 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy129 m2
Plocha nemovitosti1550 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Nečíně

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Ve výhradním zastoupení majitelky nabízíme k prodeji rodinný dům v bezvadném stavu po celkové rekonstrukci v malé vesničce Lipiny, část obce Nečín v okrese Příbram, necelé 3 km od vodní přehrady Slapy.

Zásadní rekonstrukce chalupy proběhla v roce 2011 (střecha, okna, rozvody vody a odpadu, nová elektřina, podlahy, koupelny, kuchyně atd. ) a v roce 2024 proběhlo kompletní zateplení podkroví foukanou izolací a také modernizace horní koupelny. Zároveň byla naistalována 2 nová střešní okna.

Základní dispozice domu je 3+1 se 2 koupelnami. Zastavěná plocha domu je 129 m², celková plocha všech pozemků je pak 1550 m².

Po vstupu do chalupy přes zastřešenou terasu o výměře 8 m² se vlevo od vstupní chodby nachází kuchyň s jídelnou, kde pohodu a útulnost navíc zajišťují krbová kamna. Z chodby se dále vstupuje do koupelny s vanou se sprchovou zástěnou a toaletou, kde je umístěna i pračka se sušičkou prádla. Vpravo po vstupu je malá spíž/komora a dále pak samostatná neprůchozí ložnice, kde je umístěný elektrický krb.

Po kvalitních dřevěných schodech se z jídelny vystupuje do obytného podkroví, kde jsou 2 ložnice a koupelna se sprchovým koutem a WC.

V přední části domu se pak nachází šikovný sklep o výměře 13 m², vstup do druhé menšího sklípku je pak v koupelně v přízemí domu.

V zadní části domu je pak velice praktická místnost se samostatným vchodem, která se dá využít jako letní pokoj nebo dílna, pracovna atd. Na konci domu se pak nachází pergola pro posezení a relaxaci s krásným výhledem do zeleně.

Prodávaný dům je vhodný jak pro trvalé bydlení, tak pro rodinnou rekreaci nebo vzhledem k umístění i k podnikání v oblasti ubytovacích služeb apod.

Elektřina 230/400 V, voda obecní + vlastní studna na zahradě s vrtem 25 m, kanalizace obecní.

Vytápění domu je zajišťováno pomocí elektřiny, ve všech místnostech v domě jsou nová elektrická bezhlučná topná tělesa Klarstein + v kuchyni je možné topit v krbových kamnech, ohřev vody je pomocí elektrického bojleru.

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

Prohlídku prodávané nemovitosti je možné domluvit na uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu.

V případě více zájemců bude upřednostněn zájemce s nejvyšší nabídnutou kupní cenou.

Financování nemovitosti Vám rádi zajistíme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nečíně.