Prodej chaty, Hrabůvka, 39 m2

Hrabůvka

1 290 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 6 148 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHrabůvka
ID21558
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná39 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti641 m2

Origo partneři v Hrabůvce

Popis

Hledáte místo kam vyrazit na víkend s rodinou, místo k odpočinku? Mám pro Vás ke koupi chatu v rekreační oblasti Kunzov, která se nachází 7,5 km od města Hranice. Je umístěná v lesním údolí, kterým protéká Uhřínovský potok.

Chata je částečné podsklepená, jednopodlažní se zavedenou elektrikou a vodou, kanalizace je svedena do vlastní jímky. V 1. nadzemním podlaží je kuchyňka, splachovací WC, obývací pokoj s krbem, zasklená veranda a vstupní chodba. Celková plocha pozemku je 641 m2, z toho zastavěná plocha o velikosti 39 m2. Základy jsou betonové s izolací, krytina střechy plechová, okna dřevěná s okenicemi, vytápění krbem. Podlahy jsou beton, dlažba a linoleum. Na pozemku se nachází také dřevěná kůlna o ploše 8 m2 a posezení u ohniště.

Chata je v udržovaném stavu, má číslo evidenční a dostanete se k ní po lesní, zpevněné, cestě. Na pozemku jsou okrasné dřeviny a k chatě je vstup přes dřevěný můstek. Nedaleko se nachází hrádek Kunzov, golfové hřiště, krásná příroda pod Oderskými vrchy, turistické trasy i cyklostezky.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, volejte pro více informací a případné objednání termínu prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Hrabůvce.