Prodej ubytování, Stehelčeves, V. Moravce, 413 m2

V. Moravce, Stehelčeves

16 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 80 540 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaV. Moravce, Stehelčeves
ID13311
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná413 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Plocha budovy225 m2
Plocha nemovitosti515 m2
Plocha zahrady290 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaVodovod, Studna
Garáž
Převod do OV
Nízkoenergetický

Origo partneři v Stehelčevsi

Popis

Hledáte opravdu rozměrný dům, pro větší rodinu, nebo vícegenerační bydlení? V klidném místě, skvěle dostupném do hlavního města? Pak jste na správné adrese! Tento vícegenerační rodinný dům se zahradou, si Vás jistě získá.

Ačkoliv se může zdát, že se jedná o stavbu, stojící v obci několik desítek let, není tomu tak. Jedná se o novostavbu z roku 2018, která je zasazená do tradiční zástavby v okolí a je velmi kvalitně zpracována. Na zahradě je dostatek prostoru pro letní posezení, grilování, i několik plodících ovocných stromů.

Zmiňovaná nemovitost je zděný dům o 3 nadzemních podlažích, nacházející se na pozemku o výměře 515 m2. K domu náleží garáž, do které pohodlně zaparkujete dva vozy a uložíte spoustu dalších věcí. Dispozice domu nabízí několik variant přestavby:
a) přestavba na byty
1.NP 1+kk 26m2, 3+kk 60m2,
2.NP 1+kk 30m2, 3+kk 71m2
3.NP 4+kk 93 m2
b) přestavba na pokoje - ubytování. Lze přebudovat až na 7 pokojů

c) nebo jako ideální místo pro skloubení bydlení a podnikání, či jako doposud, umělecké činnosti.

Dům je vytápěn tepelným čerpadlem. Nemovitost je napojena na vodovod, kanalizaci a elektřinu. K dispozici tu budete mít také funkční studnu s dostatkem vody, pro kterou si v dávných dobách chodila celá vesnice.

V blízkosti nemovitosti najdete obchody, školy, restaurace i poštu. Nedaleko nemovitosti máte nespočet polí a stezek, které vybízejí nejen k rodinným procházkám, ale i sportu. Nejbližší supermarket Billa se nachází na sjezdu z dálnice, v komerční zóně naleznete také několik restaurací, čerpací stanici s automyčkou a servisem. Stehelčeves disponuje základní i mateřskou školou, ale i poštou, nejbližší lékárna je pak opět v nedalekém Brandýsku.

Na stanici metra Veleslavín se dostanete autem za pouhých 15 minut autobusem za 26 minut. Nedaleký nájezd na dálnici D7 a Pražský okruh vás pohodlně spojí i s jižní částí Prahy. Do Kladna, které nabízí kompletní občanskou vybavenost, divadla, nákupní centra, nemocnice, galerie, zimní stadion a dalšími aktivitami se dostanete autem za 10 minut, autobusem za 20 minut.

V případě zájmu Vám rád poskytnu bližší informace, ale především Vás zvu na prohlídku této útulné nemovitosti

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Stehelčevsi.