Prodej rodinného domu, Žehušice, V Koutě, 112 m2

V Koutě, Žehušice

8 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 653 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaV Koutě, Žehušice
ID0042
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná112 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy138 m2
Podlahová plocha112 m2
Plocha nemovitosti718 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod
Převod do OV
Parkování
Bazén

Origo partneři v Žehušicích

Popis

Ve výhradním zprostředkování majitele si vám dovoluji představit krásný slunný dům o dispozici 4+kk v klidné části městyse Žehušice.
Dům je o dispozici 4+1. Vjezdová brána na elektrický pohon Vás zavede na 4 parkovací místa na pozemku, vedle kterých je vydlážděná plocha s košem na basket, která jde použít také na parkování. Od vchodové branky vede dlažba okolo dvou jezírek ve kterých mají majitelé krásné KOI kapry a pokračuje podél celého domu. V zadní části domu je velká terasa s nafukovací vířivkou, lehátky a posezením. Před ní je bazén a vedle něj zahradní domeček.
Dům má zádveří dva pokoje, ložnici se saunou, velký obývací pokoj propojený s velkorysou kuchyní. Z ložnice i obývacího pokoje jsou francouzské dveře na terasu. Kuchyň na míru od značky IKEA včetně vestavných spotřebičů. Lednice americká zn. Hisense. V koupelně je rohová vana i sprchový kout. WC značky Geberit je samostatně.
Dům je postaven z Ytongu se zateplením 25cm polystyrenem takže má nízké měsíční náklady na energie. Topení obstará plynový kondenzační kotel v kombinaci s podlahovým topením v kuchyni obyváku, koupelně a chodbě a radiátory v pokojích. Dům má instalován wallbox a v případě instalace fotovoltaiky má připravené instalační prostupy.
Velkou devizou domu je možnost půdní vestavby kde již ve stadiu projektu se nabízely 2 možnosti kde mít schodiště a dům je na to připraven. Do půdní vestavby se snadno vejdou např. další 2 pokoje a koupelna.
Městys Žehušice je 11km od Kutné Hory a 10km od Čáslavi, má veškerou občanskou vybavenost. Škola a školka doslova na dohled od domu.
Dům se nabízí vybaven po vzájemné domluvě. KOI kapry přenechá majitel pouze člověku co by měl o ně opravdový zájem a má zkušenost s jejich chovem.
Pro případné dotazy či rezervaci termínu prohlídky se neváhejte ozvat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Žehušicích.