Prodej rodinného domu, Psáry, Heyrovského, 190 m2

Heyrovského, Psáry

17 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 85 306 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHeyrovského, Psáry
StavbaMontovaná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná190 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1056 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Psárech

Popis

Nabízíme Vám k prodeji samostatně stojící nadstandardní rodinný dům ve velmi klidné a žádané rezidenční lokalitě vilových domů obce Dolní Jirčany – Psáry. Prostorný a pečlivě udržovaný zateplený dvoupodlažní dům s úložnými půdními prostory z roku 2009 o celkové dispozici 7+1 a užitné ploše 190 m2 se nachází uprostřed rovinatého obdélníkového pozemku (1056 m²), obklopen okrasnou, přírodně uzavřenou zahradou poskytující maximální míru soukromí. Jeho součástí je kromě jiného zapuštěný vyhřívaný oválný bazén s pískovou filtrací a krytím, rozlehlá dlážděná terasa s příjemným posezením, Whirlpoolem, místem pro grilování a velkou garáží se sedlovou střechou (47 m²), toto vše na trávníku se systémem automatické závlahy využívající dešťovou vodu z retenční nádoby.
Dispozičně dům v 1. NP sestává z haly a zádveří (16 m²), francouzskými okny osazeného proskleného vzdušného obývacího pokoje s krbem (41 m²) s přímým vstupem na terasu, jenž svým prostorem dominuje celému přízemnímu podlaží a na nějž volně navazuje prostorná jídelna s masivním dřevěným jídelním stolem celkem až pro 8 osob (15,5 m²) a kuchyně kompletně vybavená značkovými kuchyňskými spotřebiči (11,5 m²) s příruční komorou na potraviny (1,3 m²).
Dále se zde nachází toaleta s umyvadlem a sprchovým koutem (2,8 m²) a pokoj pro hosty (11.5 m²) sloužící majitelům momentálně jako technicko-relaxační místnost.
Ve 2. NP, do kterého vstupujeme po pohodlném dřevěném schodišti, se nalézají další 4 samostatné pokoje využívané jako ložnice, dětský pokoj, pracovna, samostatná šatna, a velkorysá koupelna s rohovou masážní vanou, dvěma umyvadly, toaletou a bidetem. Západně orientované pokoje jsou opatřeny vstupem na balkon s výhledem na zahradní bazén a široké okolí Brd. Nad těmito prostory 2. NP se nachází čistá technická půda využitelná jako velkorysý úložný prostor s přístupem po vysouvacím schodišti.
Dům disponuje veškerými sítěmi (plyn, elektřina, voda, kanalizace), otop i ohřev TUV jsou zajištěny výkonným plynovým kotlem s rozvodem do radiátorů, umístěným v technické místnosti v 1.NP současně s pračkou a sušičkou.
Dům je osazen kompletním zabezpečovacím systémem, internetovým připojením a rozvodem STA do všech pokojů, okna domu jsou opatřena interiérovými žaluziemi, roletami, případně garnýžemi. Veškeré Interiérové prvky domu (dveře, zárubně, schodiště atd.) jsou vyrobeny z přírodního dřevěného masivu, podlahy v obytných místnostech jsou kryty dle svého určení dřevěnými přírodními materiály z afrického dřeva či kvalitní dlažbou, pod kterou se zároveň nachází podlahové vytápění (kuchyně, obě koupelny).
Obec Dolní Jirčany–Psáry (4 tis. obyvatel, pošta, obch. s potr., lék. ordinace, jesle, MŠ, ZŠ) se nachází v okrese Praha–západ, v atraktivní lokalitě Jesenice- Jílové u Prahy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Psárech.