Prodej rodinného domu, Brno, Ernsta Macha, 148 m2

Ernsta Macha, Brno

17 200 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 81 970 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaErnsta Macha, Brno
IDNBZ003
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná148 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti771 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme vám atipický dům o dispozici 4+kk a celkové ploše 176,7 m2, vč. parkingu a 1/9 spoluvlastnického podílu na pozemku o vel. 771 m2. Tento dům, který se svojí architekturou vyrovnává zahraničním standardům, je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a pohodlné bydlení.

Při vstupu do domu vás přivítá prostorná chodba s vestavěnou šatní skříní, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Přízemí nabízí útulnou pracovnu s prosvětleným francouzským oknem a přístupem na jednu z teras – ideální místo pro chvíle klidu nebo inspirativní práci. Dále je zde koupelna a technická místnost. 
V horním patře se nachází obývací pokoj propojený s kuchyní a přímým vstupu na krytou terasu.
Ve druhém podlaží naleznete ložnici se vstupem na horní terasu. Prosvětlený dětský pokoj zajistí vašim dětem ideální prostředí pro hraní i odpočinek. Prostorná koupelna s vanou a WC je navržena tak, aby splnila všechny vaše potřeby.
Tento dům nabízí tři terasy, které vám umožní vychutnat si slunce po celý den. Dvě zastřešená parkovací místa před domem jsou samozřejmostí. Také má sklad, kde je dostatek úložného prostoru. Celý projekt je oplocený a zahrnuje sdílenou zahradu která zajišťuje bezpečnost a soukromí pro vás i vaši rodinu aniž byste se o zahradu museli starat. Jednou z největších výhod areálu je to, že se o správu domů i zahrady stará předseda SVJ. Náklady na údržbu si tedy dělí všichni členové a údržbu zajišťuje předseda prostřednictvím najatých pracovníků. 

Dům je vybaven nejmodernějšími technologiemi – rekuperace vzduchu, podlahové vytápění a venkovní žaluzie – které výrazně sníží provozní náklady a zajistí vám maximální komfort.
Lokalita Chrlice je ideální pro rodiny s dětmi. V okolí najdete vše, co potřebujete – školu, školku, zdravotní středisko, obchody, restaurace. Biotop Chrlice, NC Olympia, cyklostezka, Decatlon to vše je v dojezdové vzdálenosti do 5-ti minut. Cesta do centra Brna trvá autobusem 20 min., autem 15 minut. Podrobné informace například ohledně výměr pokojů a nákladů domu Vám zašleme na vyžádání. 

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.