Pronájem bytu 3+1, Praha - Podolí, Jeremenkova, 83 m2

Jeremenkova, Praha 4 - Podolí

33 000 Kč
/za měsíc
Nájemník neplatí provizi. Ta je hrazena majiteli bytu.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJeremenkova, Praha 4 - Podolí
ID0201-NP02848
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná80 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha83 m2
Balkon

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Dobrý den,

hledáte prostorný a světlý byt s výbornou dostupností do centra Prahy? Nabízíme Vám krásný byt 3+1 o rozloze 80 m², nacházející se v posledním patře domu na adrese Jeremenkova 7. Tento byt je ideální pro páry nebo rodiny, které hledají domov s pohodlným uspořádáním.

Dům nedávno prošel kompletní rekonstrukcí včetně kvalitního zateplení a disponuje vlastním centrálním kotlem, který zajišťuje ohřev vody i vytápění. Díky orientaci bytu na severovýchod a jihozápad se i v letních měsících nepřehřívá. K bytu náleží balkón o velikosti 2,5 m² s orientací na západ, což je ideální pro odpočinek při západu slunce. K dispozici je také prostorný sklep a v blízkosti domu je možnost pronájmu hlídaného parkovacího stání.

Byt nabízí moderní kuchyňskou linku vybavenou s indukční varnou deskou, lednicí, mrazákem, myčkou a dalšími spotřebiči. Kuchyň je díky atypickému tvaru místností neobyčejně prostorná, což poskytuje více prostoru pro pohodlné vaření a stolování. Byt je bohatý na úložné prostory, včetně vestavěných skříní v ložnicích a dvou komor (2,5 m² a 1,2 m²), ideálních pro uložení sezónních věcí.

Lokalita je bohatá na sportovní a kulturní možnosti. Přímo za domem se rozkládají Dvorecké stráně a Branické skály, ideální pro procházky a outdoorové aktivity. Jen pár kroků od bytu jsou Žluté lázně, oblíbené místo pro sportovní vyžití a relaxaci. Pokud máte rádi cyklistiku nebo bruslení, potěší vás přilehlá cyklostezka, která vede až do Vraného nad Vltavou. V okolí naleznete širokou škálu kaváren, restaurací, včetně vyhlášených podniků s kebabem a asijskou kuchyní.

Byt má vynikající dostupnost do centra Prahy. Zastávka Dvorce je jen pár kroků od domu, s přímým spojením na stanici metra Palackého náměstí a stanici Budějovická, kde se nachází nákupní centrum Arkády Pankrác a OC DBK s mnoha obchody a zábavou.

Z důvodu současné absence PENB uvádíme energetickou třídu náročnosti budovy „G“, tj. mimořádně nehospodárnou.

Nájemné činí 33.000 Kč/měsíc. Zálohu na elektřinu doporučujeme nastavit na cca 1.390 Kč/měsíc. Měsíční záloha na teplo, vodné, stočené, elektřinu spol. prostor atp. vychází na cca 5.800 Kč.

Zaujala Vás tato nabídka? Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Praze 4.