Prodej rodinného domu, Ostrava, Na Vizině, 235 m2

Na Vizině, Ostrava

9 999 000 Kč
/za nemovitost
+ provize RK, včetně poplatků
Hypotéka od 47 652 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Náklady na bydleníNízké náklady na bydlení
AdresaNa Vizině, Ostrava
ID00268
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná235 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti790 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Ostravě

Popis

Hledáte bydlení v nejlukrativnější části Ostravy v Slezské Ostravě. Hledáte dům, který pojme celou Vaši rodinu, čí dům který svým výnosem z pronájmu bytových jednotek zajistí Vaše klidné stáří.

Tento dům poskytuje 2 bytové jednotky, dále další jednotku, která je v suterénu tohoto domu.
V průběhu let na tomto domě probíhaly rekonstrukce, kdy například v roce 2010 byla nově instalována plastová okna, fasáda a další. V roce 2017 proběhlo další kolo rekonstrukce, kompletní rozvody vody, odpadu, dále elektřina v mědi, zateplení sklepů. V roce 2023 nově instalovány vstupní dveře, hliníková střecha + komín, nový kondenzační kotel + vložka komínu, krbová kamna s výměníkem

v domě jsou tyto bytové jednotky

Byt č. 1 o celkové výměře 75m2, koncipovaný jako 3+1, kde proběhla kompletní rekonstrukce, nové podlahy, kuchyňská linka na míru, nově zrekonstruovaný obývák s krbem, nová koupelna.

Byt č. 2 o celkové výměře 44 m2 + půda 35m2. Jedná se o bytovou jednotku 2+KK, tento byt se
nachází ve druhém patře tohoto domu. I tento byt prošel rekonstrukci, nova menší kuchyňská linka, podlahy, stropy, elektřina, koupelna.

K domu náleží velká krásna zahrada, garáž, kůlna, pergola. Poslední bytová jednotka je v současné době v suterénu domu, kde se nachází letní kuchyně, pokoj, sauna, klub pro správné muže.

V případě více informaci, neváhejte zavolat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě.