Prodej výrobních prostor, Litvínov, Nádražní, 28000 m2

Nádražní, Litvínov

49 000 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Hypotéka od 233 520 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNádražní, Litvínov
ID00269
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná7000 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha28000 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nová příležitost pro podnikatele a investory! Na prodej je výrobní nebo skladovací hala v průmyslové zóně Litvínova. Rozkládá se na ploše 7000 m2 se 4 patry o podlahové ploše 28000m2 a přilehlé komunikace, přibližně 300 m od centra města.

Jeho největší výhodou je blízkost a dobrá dostupnost na silnici 1. třídy (I/27) ve směrech Most-Praha a Teplice-Drážďany a vzdálenost 200 m od vlakového překladiště.

Budova kdysi sloužila jako továrna na zpracování bavlny a příze a nyní je již nějakou dobu prázdný a nevyužívaný. Díky své poloze, prostorným halám a skladům, volným plochám a možnosti renovace kolejové vlečky se hodí na využití v oblasti expedice, logistiky, kamionové přepravy nebo výroby. Areál má tři vjezdové brány a je kompletně oplocený.

Zaujalo Vás to a chcete více informací? Neváhejte a zavolejte nám. Těšíme se na Vás!

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje výrobních prostor v Litvínově.