Prodej bytu 3+1, Zábřeh, Severovýchod, 72 m2

Severovýchod, Zábřeh

2 890 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 13 773 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSeverovýchod, Zábřeh
IDN107098
StavbaPanelová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná72 m2
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Lodžie

Origo partneři v Zábřehu

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Jste mladý pár nebo rodina, která hledá svůj budoucí domov v Zábřehu? Nespokojíte se jen tak s něčím a je vaší podmínkou byt v původním stavu pro přestavbu přesně podle svých představ? Pokud ano, tak by se vám mohl líbit právě tento byt!

Nabízíme k prodeji prostorný družstevní byt 3+1 o výměře 72 m² v přízemí revitalizovaného panelového domu ve vyhledávané lokalitě Severovýchod v Zábřehu. Byt sestává z chodby, samostatné toalety, koupelny s vanou, kuchyně, obývacího pokoje do kterého se dá projít přes kuchyň nebo z chodby, komory a dalších dvou neprůchozích pokojů v podobě ložnice s lodžií a dětského pokoje.

Byt je v původním stavu, což je skvělá příležitost pro ty z vás, kteří chtějí bydlení přizpůsobit svému stylu a vkusu. Převod do osobního vlastnictví je možný po založení SVJ, které je aktuálně v řešení. Poplatek za převod družstevního podílu ve výši cca 7.000 Kč si hradí kupující. Vytápění je řešeno vlastní plynovou kotelnou, která zajišťuje nízké provozní náklady, které se měsíčně pohybují okolo 6.000 Kč. Příslušenství bytu tvoří sklep a parkování je možné u domu.

Dům je po kompletní revitalizaci, která zahrnuje novou fasádu, zateplení a plastová okna. Lokalita je ideální pro mladé páry díky blízkosti veškeré občanské vybavenosti – školy, školky, sportoviště, obchody i restaurace jsou na dosah ruky.

Neváhejte a domluvte si prohlídku, abyste si mohli představit, jaké možnosti toto místo nabízí. V rámci naší společnosti vám zdarma zajistíme schůzku s náším finančním poradcem, který pro vás vybere nejvýhodnější variantu úvěru. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107098.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Zábřehu.