Prodej rodinného domu, Zbožíčko, 190 m2 (ID: 1444902)

Zbožíčko

3 790 000 Kč
/za nemovitost
provize RK 200.000,- Kč, + provize RK
Hypotéka od 18 062 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZbožíčko
IDN44
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná190 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha190 m2
Plocha nemovitosti499 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Zbožíčku

Popis

V malé obci Zbožíčko kousek od Lysé nad Labem a Milovic se nachází rodinný dům ve tvaru L, který byl oddělen z původního rozlehlého dvojdomu ve tvaru U. Jedná se o rodinný dům, který prošel částečnou rekonstrukcí a přístavbou. Po dokončení rekonstrukce bude s dispozicí 8+kk (v každé patře jsou 4 pokoje) a užitnou plochou 190m2. RD se nachází na pozemku o rozloze 499m2. Na rodinný dům je vydáno stavební povolení, ale dům ještě nebyl zkolaudován.

V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj s francouzskými dveřmi s výstupem na terasu s pergolou a na zahradu, kuchyňský kout, samostatná koupelna s WC, předsíň a jeden pokoj do ulice. Dále jsou zde ještě dvě místnosti v původním stavu, ze kterých mohou vzniknout po celkové rekonstrukci další dva pokoje.

V 1. patře domu se nachází hala se schodištěm, dva pokoje, malá původní koupelna s umyvadlem a vanou a další dva pokoje těsně před dokončením v přistavěné části. Tuto přístavbu (vikýř do střechy) však původní majitel postavil větší než bylo povoleno ve stavebním povolení a ke kolaudaci je nutné tuto úpravu zlegalizovat.

Dům je částečně podsklepen, v suterénu se nachází kotelna s původním kotlem na pevná paliva, uhelna a další skladové prostory. Suterén je v původním stavu. Ohřev TUV je zajištěn elektrickým bojlerem umístěným v suterénu. Objekt je napojen na vodovodní, kanalizační a elektrickou síť. Přípojky původně sloužili pro obě části dvojdomu, je zde tedy podružný vodoměr a dva fakturační elektroměry.

Z Milovic přes Lysou nad Labem vede železniční trať přímo do centra Prahy. Veškerá občanská vybavenost jako MŠ, ZŠ, supermarkety, sportovní hala, lékařská péče apod., je k dispozici v nedalekých Milovicích nebo Lysé nad Labem.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zbožíčku.