Prodej bytu 3+kk, Praha - Malá Strana, Sněmovní, 54 m2 (ID: 1445060)

Sněmovní, Praha - Malá Strana, Praha 1

Cena na vyžádání

Cena je konečná včetně kompletního právního servisu a již zahrnuje provizi RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSněmovní, Praha - Malá Strana, Praha 1
ID0020-NP09283
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná54 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha54 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně Vám představujeme ojedinělou příležitost k nákupu bytu pro milovníky Staré Prahy. A také pro investory soustřeďující se na historické centrum Prahy.
Byt 3+kk o velikosti 54m2 se nachází na Malé Straně přímo v Paláci Lažanských. Kouzlo a malebnost tohoto místa využili i čeští filmaři při natáčení filmu S tebou mě baví svět a půvab domu a atmosféru Staré Prahy ocenil i náš spisovatel a scénárista Jiří Brdečka, který zde bydlel. Byt je ve 2. patře bez výtahu. Přesto, že jste v centru Prahy, byt je velmi klidný. Relaxovat též můžete v nádherné zahradě ve vnitrobloku s výhledem na Pražský hrad.
Byt je aktuálně přestavěn na 3+kk, z původního 2+kk a vzhledem ke 2 možným samostatným vstupům je dispozičně velmi variabilní, jak pro bydlení, tak i komerční využití.
Velkou výhodou je vlastní plynový kotel, který slouží jak pro vytápění, tak ohřev teplé vody. Výrazným prvkem bytu jsou zrestaurovaná americká kamna. K bytu je možno využít společný balkon, prostornou půdu, kočárkárnu, zahradu, nádvoří a ostatní společné prostory. K bytu též patří velký sklep v 1. nadzemním podlaží.

Je to jedinečná příležitost k bydlení pro ty, kteří ocení kouzlo a výjimečnost tohoto místa. Vzhledem k blízkosti Pražského hradu, Malostranského náměstí a Karlova mostu je to také výborná investiční příležitost. Byt je možné využít i jako sídlo firmy s prestižní adresou.
Pro více informací a prohlídku mne, prosím, neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 1.