Pronájem bytu 4+1, Praha - Podolí, Pod Vyšehradem, 100 m2

Pod Vyšehradem, Praha 4 - Podolí

50 000 Kč
/za měsíc
+ 10 000 kč poplatky + elektřina, + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPod Vyšehradem, Praha 4 - Podolí
ID01409
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná100 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon
Garáž
Terasa

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu unikátní byt v posledním patře v atraktivní lokalitě Prahy 4, v blízkosti Vyšehradu. Tento prostorný byt se pyšní jedním balkonem a velkou terasou s úchvatným výhledem na celé město, Vyšehradský hrad a Vltavu – ideální pro relaxaci a nezapomenutelné chvíle.

Byt je vybaven klimatizací v každé místnosti pro maximální pohodlí během horkých letních dní. V ceně jsou dvě parkovací místa v garáži a jedno venkovní stání, což zajišťuje dostatek prostoru pro vaše vozidla.

Kuchyně je moderně vybavena americkou lednicí, myčkou nádobí, troubou a mikrovlnnou troubou, což vám umožní snadno připravovat pokrmy v pohodlí domova. Na všech oknech jsou venkovní žaluzie, které zajišťují soukromí a regulaci světla.

Byt disponuje třemi ložnicemi, jednou koupelnou a samostatným sprchovým koutem. Nabízí se částečně zařízený, takže si jej můžete snadno přizpůsobit podle svých potřeb.

Tento exkluzivní byt v prestižní lokalitě nabízí vše pro pohodlné a luxusní bydlení s výbornou dostupností do centra města. Nepropásněte tuto příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku!

Dostupnost veřejné dopravy: Byt má vynikající dopravní dostupnost. Zastávka tramvaje "Výtoň" je vzdálená pouhých pár minut chůze, odkud se snadno dostanete do centra Prahy i dalších částí města. V blízkosti se nachází také stanice metra C "Vyšehrad", což zajišťuje rychlé spojení s celým městem.

Celková cena: 50 000 Kč + 10 000 kč poplatky + elektřina
K bytu patři parkovací stani a sklep

Tento exkluzivní byt v prestižní lokalitě nabízí vše pro pohodlné a luxusní bydlení s nádhernými výhledy a vynikající dopravní dostupností. Kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 4+1 v Praze 4.