Prodej vily, Pag, Chorvatsko, 247 m2 (ID: 1445152)

Pag, Chorvatsko

7 850 500 Kč
/za nemovitost
realitní kancelář poskytla slevu z vlastních zdrojů

Parametry domu

AdresaPag, Chorvatsko
ID120
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná247 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti400 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři

Popis

Chorvatsko-Nemovitosti.cz má pro Vás velký dům 247m2 s pěti apartmány, každý app. má samostatný vchod. Dům je kompletně vybaven, jen 200m od moře. Dům má pěknou kamennou architekturu. Dům byl zavedený pro ubytování, 11 let pronájmů. Má společnou stěnu s menším domem vedle. Dům je umístěn do krásného prostředí města Pag, které je starobylé a má překrásnou historii. Dům a jeho apartmány, jsou pěkně vybaveny a mají krásné pohledy na moře u města Pag. Okolní prostor kolem domu je možno využít na rekreační nebo jiné aktivity. Dům je ve velice dobrém stavu a vhodný k užívání i pronájmu a především pro pokračování zavedené firmy. Podrobně o domě:

Dům s 5 byty o celkové čisté ploše 246,86 m2 je na prodej ve městě Pag. Při rychlém jednání možná sleva.

Jen 250 metrů od moře. Krásný výhled na Pag a záliv. Spodní přízemní terasa cca 326 m2.
Každý apartmán má samostatný vchod. Kompletní infrastruktura.
Byty jsou kategorizovány na ubytování a kupující získá dobře zavedenou firmu (majitel se věnuje cestovnímu ruchu 11 let)..
Dům se prodává zařízený a připravený k pronájmu.
Přízemí:
App.4: 42,36 m2 (studio s koupelnou a sprchovým koutem, terasa na severní straně)
App.5: 82,26 m2 (garsonka s větší komorou, kterou lze předělat, koupelna se sprchovým koutem, terasa na severní straně)
Sklad: 2 m2
1. Patro:
App.2: 39,15 m2 (jedna ložnice, obývací pokoj s jídelnou, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem, terasy na severní a jižní straně)
App.3: 38,64 m2 (jedna ložnice, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, koupelna se sprchovým koutem, terasa vedle bytu)
2. Patro:
App.1: 44,45 m2 (dvě ložnice, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, koupelna se sprchovým koutem, terasy na severní a jižní straně)
Celková kapacita zařízení je 22 osob. Ceny v sezóně jsou 75 € za menší 2+2 apartmány a 100 € za 4+2 apartmány. Příjem v roce 2023 byl kolem 25 000 Eur (od 4 do 11 měsíců).

Za domem je prostor pro umístění kempu (voda, elektřina a kanalizace).

Je zde také možnost rozšíření domu o téměř 40m2. To by zvýšilo příjem na přibližně 40 000 EUR za sezónu bez pronájmu přes zimu.


Město Pag se nachází přibližně ve středu ostrova Pag. Rozprostírá se kolem východní části Pažského zálivu. Moře je zde tedy klidné a teplé. Písčitooblázková pláž ve městě Pag má pozvolný vstup do moře, nachází se zde i tobogán. V Pagu najdete mnoho restaurací, kaváren, obchodů i stánků se suvenýry. Tradici výroby soli připomíná ve městě Pag unikátní Muzeum soli. Během letních měsíců funguje v Pagu několik atrakcí pro děti

Ostrov Pag je známý díky teplému klimatu a blízkostí k České republice - Brno 750km po dálnici. Na ostrov se dostanete trajektem i po mostě, najdete zde benzínové pumpy, obchody, stavebniny a prodejny hobby doplňků. Jsou zde také restaurace, bary, diskotéky a mariny pro ukotvení lodí skůtrů atd. Na Pagu najdete výborné Pažské sýry, speciální krajky nebo výrobu solných přípravků.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.