Prodej vily, Posedarje, Chorvatsko, 100 m2 (ID: 1445161)

Posedarje, Chorvatsko

6 615 000 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaPosedarje, Chorvatsko
ID102
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná100 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti830 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři

Popis

Chorvatsko-Nemovitosti.cz má pro Vás levný a pěkný přízemní plážový dům se zahradou 730m2. Dům je 50m od pláže. Je vhodný pro redinu, která nechce chodit do schodů do pater.. Děti můžete poslat k moři a zároveň je mít pod dohledem. Je vhodný i pro seniory jako přízemní pohodový dům v zeleni. Dům je v dobrém stavu bez nutnosti investic. Díky zahradě využijete stín v horkých letních dnech. V pokojích je možno využit francouských oken. Mům má dvě sociální zařízení a čtyři pokoje, kuchyni a jídelnu. Parkování zajištěno v zahradě viz foto. Posedarje má dobrou pozici při sjezdu z hlavní dálnice A1, nepotřebujete najíždět na trajekty ani Pažsý most. V podkroví je volný prostor pro uskladnění různých věcí nebo pro vybudování dalšího apartmánu. Dům je samostatně stojící. Do městečka dostanete pohodovou silnicí například z Pagu nebo ze Zadaru. Podrobně o domě:

Dům ve velké zahradě, přízemní, 100 m2 v Posedarje.

Nachází se ve výborné poloze, pouhých 50 m od pláže.
Účelně a vkusně zařízený
Terasa
Gril
Přímá cesta k pláži
Je obklopen velkou zahradou 731 m2.
Letovisko Posedarje se nachází na břehu tzv. Novigradského moře (Novigradsko more), v zátoce v blízkosti Maslenického mostu (Maslenički most) 25 km severovýchodně km od přístavního města Zadaru. V přístavu v Posedarje je možné zapůjčit lod, se kterou můžete brázdit klidné Novigradské moře, které je bohaté na ryby, škeble, jedlé slávky či ústřice.V městečku Posedarje žije kolem 1500 obyvatel, které kromě turistického ruchu živí také zemědělství. Turisté mohou navštívit kavárny, obchody, pekárnu, rybárnu, trh či konoby a restaurace, kde ochutnáte speciality domácích kuchyně. Jednou z místních specialit v Posedarje je proslavený Posedarský(Dalmatinský) pršut.U letoviska Posedarje se nalézají tři malé ostrůvky, které potapěče lákají k prohlídce.

Veřejné služby
Voda:
Elektro
Kanalizace
Vytápění a chlazení: Systém vytápění přímotopy
Certifikáty:
Energetická třída: Energetický certifikát
Stavební povolení
Kolaudační rozhodnutí

Info:
Vzdálenost od moře: 50 m
Obchod
Restaurace
Služby města a kulturní centrum
Parkování

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.