Prodej rodinného domu, Čachotín, 150 m2

Čachotín

3 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právních služeb
Hypotéka od 16 632 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČachotín
ID4975
StavbaKamenná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná150 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy180 m2
Plocha nemovitosti1284 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
TelekomunikaceTelefon, Satelit
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Sklep
Parkování

Origo partneři v Čachotíně

Popis

Nabízíme Vám ke koupi jedinečný rodinný dům 3+1 na vlastním pozemku o rozloze 1. 284 m² v malebné obci Čachotín, která je vzdálená jen 5 km od Chotěboře a 10 km od Havlíčkova Brodu. Tento dům Vás zaujme ihned na první pohled svými kouzelnými prvky a jedinečnou atmosférou. Vstoupíte do prostorného, proskleného obývacího pokoje s otevřeným patrem, kde se nachází vířivka, dále je zde nová krbová vložka obložená kamenem, která dokonale rozvádí teplo do všech místností vzduchovými průduchy. Dům dále nabízí koupelnu s vanou a toaletou, ložnici se saunou + menší, útulnou kuchyň. V patře se nachází relaxační galerie s výhledem na obývací pokoj a samostatný velký pokoj.

Nemovitost je napojena na obecní vodovod, má septik, elektřinu 220/380 V a vlastní studnu na pozemku. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler, vytápění je řešeno krbovou vložkou a akumulačními elektrickými kamny. Zahrada s jezírkem plným ryb, ovocnými stromy a samostatnou dílnou s elektřinou jen doplňuje kouzlo tohoto místa.

Přijďte si prohlédnout tuto jedinečnou nemovitost plnou charakteru a možností s možností trvalého bydlení nebo rekreace. Financování možné hypotékou či stavebním spořením.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Čachotíně.