Prodej chaty, Kostelec nad Černými lesy - Kostelec nad Černými Lesy, Spojovací, 58 m2

Spojovací, Kostelec nad Černými lesy

2 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize realitní kanceláře
Hypotéka od 13 821 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSpojovací, Kostelec nad Černými lesy
IDN65479
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná58 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy58 m2
Podlahová plocha58 m2
Plocha nemovitosti259 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Sklep
Terasa

Origo partneři v Kostelci nad Černými lesy

Popis

Chata o obytné ploše 36 m² je zděná a nachází se na oploceném pozemku s krásnou terasou. Tato chata je připravena k okamžitému využití, není vybavena nábytkem, což vám umožní si ji zařídit podle vlastních představ.

Disponuje obývacím pokojem s krbem a vstupem na terasu, samostatnou ložnicí, kuchyňskou linkou a toaletou. V současné době zde chybí koupelna. V suterénu chaty je prostorný sklep.

Na zahradě jsou traviny, keře, kytky a stromy.

Dle územního plánu spadá tento objekt pod zónu BM (plochy smíšené obytné – bydlení městské individuální), s možností až 35% zastavěnosti, to je 111 m2 a výškou objektu do 8 metrů, což nabízí potenciál pro další rozšíření či úpravy.

Chata je napojena na vodovodu a elektřiny. Odpad do jímky. Moderní telekomunikační služby včetně internetu jsou zde také k dispozici.

Velmi dobrá dostupnost dopravy zahrnuje silniční spojení, autobusovou dopravu a městskou hromadnou dopravu. Díky blízkosti dálnice je zajištěna i rychlá dostupnost do Prahy.
Kostelec nad Černými lesy nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, školek, zdravotnických zařízení, pošty a supermarketů. Město také poskytuje širokou škálu obchodů a služeb, což uspokojí veškeré vaše každodenní potřeby.
Pro milovníky přírody a rekreace je toto místo ideální díky okolní zeleni a možnosti různých volnočasových aktivit. Chata s nádhernou terasou poskytuje ideální místo pro relaxaci a útěk od městského shonu.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Neváhejte a přijďte si prohlédnout tuto zajímavou nabídku!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kostelci nad Černými lesy.