Prodej rodinného domu, Znojmo - Kasárna, 738 m2

Znojmo, Kasárna

10 900 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně provize a služeb.
Hypotéka od 51 946 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZnojmo, Kasárna
ID23794
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná738 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Plocha budovy738 m2
Plocha nemovitosti991 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
Převod do OV

Origo partneři v Znojmu

Popis

Hledáte prostorný dům s vlastním podnikáním v klidné lokalitě?

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost získat bývalý penzion s restaurací v obci Kasárna, nedaleko Znojma. Tato historická budova, která kdysi sloužila jako vyhlášený hostinec na císařské cestě, nabízí nejen komfortní bydlení, ale také možnost vlastního podnikání.

Proč si vybrat právě tento dům?
- Komfortní bydlení: Dům disponuje 10 pokoji s vlastním sociálním zařízením, které lze snadno přizpůsobit potřebám velké rodiny nebo využít k pronájmu.
- Potenciál k podnikání: Prostorná restaurace s vybaveným vinným sklepem nabízí ideální podmínky pro provozování vlastní restaurace, penzionu nebo vinotéky.
- Klidná lokalita: Dům se nachází na okraji Znojma s krásným výhledem do okolí, přesto je v dosahu veškeré občanské vybavenosti.
- Možnost rozšíření: Půdní prostor restaurace nabízí možnost vybudování velkého bytu, což ještě více zvýší využitelnost nemovitosti.
- Vybavenost: Dům se prodává včetně veškerého vybavení, takže můžete začít podnikat ihned.
- Velký pozemek: K domu náleží prostorný pozemek o celkové ploše 991 m², který nabízí dostatek prostoru pro relaxaci, případně další využití.

Dům nabízí:
- 10 pokojů s vlastním sociálním zařízením
- Prostornou restauraci, ve které jsou na stropech původní trámy a nabízí se pro úpravu na prostorný obývací pokoj s velkým kuchyňským koutem
- Možnost vybudování dalšího samostatného bytu v půdním prostoru
- vinný sklípek
- Stodolu
- Parkování na vlastním pozemku

Poznámka: Energetická třída G je uvedena z důvodu nedodání PENB.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte mě pro více informací a prohlídku penzionu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Znojmu.