Prodej rodinného domu, Březová, 130 m2

Březová

3 690 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 585 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBřezová
ID502
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha130 m2
Plocha nemovitosti1034 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Březové

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme rodinný dům v malé obci Březová - Leskovec. Tento dům Vám nabídne vše, co čekáte od klidného bydlení na vesnici:

- dostatečně velký pozemek jak pro rekreaci, tak třeba i pro chov slepic....a ani štěkající pes nebude nikomu vadit
- blízkost přírody - do houbařského ráje je to deset minut chůze, k vodě pak pět minut - v těsném sousedství jsou dva rybníky
- možnost se dále realizovat při zvelebování domu (ano ještě zde nějaká práce je..)

Dům o dvou nadzemních podlažích je částečně podslepen. V 1. NP je bytová jednotka 2+1, prostorná koupelna s umyvadlem, rohovou vanou a s toaletou, dále pak hala se schodištěm do patra. V horním podlaží je kuchyně a dva průchozí pokoje. V patře je také samostatná toaleta a prostor připravený na vybudování koupelny.

Vzhledem k tomu, že do patra je možné vystoupat i po venkovním schodišti, je dům možno využít i jako dvougenerační, či jedno z podlaží pronajmout buďto na dlouhodobé bydlení, či jako víkendový byt.

Vytápění domu je zajištěno automatickým kotlem na uhlí s možností topit i kusovým dřevem, o ohřev teplé užitkové vody se stará elektrický, obojživelný bojler.

U domu je vybudováno garážové stání pro dva automobily. Pozemek je oplocen.
Dům je napojen na veřejný vodovodní řad a elektrickou přípojku. Odpadní vody jsou svedeny do jímky. Plyn je u domu a je možné se na něj připojit.

Průkaz energetické náročnosti budovy se zpracovává, proto dle zákona zařazujeme dům do třídy G.

Pro více informací, či sjednání termínu prohlídky mě neváhejte kontaktovat.






Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Březové (okr. Opava).