Prodej rodinného domu, Jankov, Malostranská, 162 m2

Malostranská, Jankov

3 400 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 16 203 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMalostranská, Jankov
ID911513
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná162 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy94 m2
Plocha nemovitosti780 m2

Origo partneři v Jankově

Popis

Nabízím vám menší rodinný dům 2+kk, který se nachází v obci Jankov, v ulici Malostranská.
Více o této nemovitosti najdete na stránce jindrichkuthan. cz/prodej-domu-jankov/
Tento dům, po rekonstrukci přízemních prostor o výměře 55,7 m², nabízí příležitost pro skromnější rodinné bydlení s možností další bytové vestavby v půdních prostorách o 54,6 m². V půdních prostorách, přístupných po schodišti v domě, najdete 3 místnosti. Dva prostory jsou zatím v původním stavu a jedna místnost již může sloužit jako obytná.
Dům je vytápěn krbovými kamny s výměníkem do ústředního topení, což zajišťuje příjemné a úsporné vytápění. Pokud vám nevyhovuje topení krbem, pak můžete použít elektrokotel. K dispozici je obecní voda, kanalizace a elektřina, na hranici pozemku se nachází plyn, dešťová voda svedena do kanalizace. Dále je zde vlastní studna s užitkovou vodou, což je velkou výhodou pro zahrádkáře.
Rekonstrukce přízemí proběhla v roce 2012, dům je postaven ze smíšeného zdiva kámen a cihla. Nový komín s vložkou a nová plechová střecha zajišťují dlouhou životnost a bezproblémové užívání. Veškeré rozvody vody a odpadů v plastu, elektřina a rozvod topení v mědi, okna plastová, teplá voda z bojleru.
Dům disponuje dvěma sklepy s klenbovými stropy, přičemž jeden má přístup z domu (7,8 m²) a druhý ze zahrady (10,8 m²).
Na dům volně navazuje přístavba technického prostoru o 23,7 m², která může být po obnově využita jako terasa, což přidává na atraktivitě a funkčnosti celého objektu.
Celková plocha pozemku včetně domu činí 780 m², přičemž pozemek není oplocen po celé ploše, což nabízí možnosti pro úpravy a rozšíření. Zahrada disponuje pergolou o 8,5 m², záhonky a dostatkem prostoru pro další prvky zahrady, ideální pro rodinné aktivity a relaxaci.
Dům je v stavu, kdy můžete ihned bydlet a plnohodnotně užívat, ale počítejte s tím, že časem nějaké finance do zvelebení ještě vynaložíte. Určitě je vhodná nová fasáda, zateplit půdní prostor a případně si zde vybudovat další obytné plochy, zvelebit prostor skladu na zahradě včetně podlahy.
Obec Jankov se pyšní klidnou atmosférou a příjemným prostředím pro život. V obci se nachází základní občanská vybavenost, včetně obchodu a restaurace, což zajišťuje pohodlné každodenní fungování. Dopravní spojení je velmi dobré, s pravidelnými autobusovými linkami do nedalekých měst Benešov a Vlašim, což umožňuje snadný přístup k dalším službám a pracovním příležitostem.
Pokud vás nemovitost zaujala, neváhejte se mi ihned ozvat a domluvit si společnou prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jankově (okr. Benešov).