Prodej rodinného domu, Černý Důl, 220 m2 (ID: 1446106)

Černý Důl, okres trutnov

10 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 49 992 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČerný Důl, okres trutnov
ID912949
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy165 m2
Podlahová plocha220 m2
Plocha nemovitosti914 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
VodaVodovod
Výtah
Parkování

Origo partneři v Černém Dolu

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji malebnou chalupu v srdci Krkonoš, konkrétně v městysu Černý Důl. Tato lokalita nabízí bohaté možnosti pro aktivní životní styl, přičemž se můžete těšit na klidnou přírodu krkonošského národního parku a krásná horská zákoutí.

Dispozice domu:
• Přízemí: prostorná vstupní chodba, společenská místnost/světnice s kuchyňským koutem a krbovými kamny, dvě ložnice, koupelna s WC. K domu přistavena sauna se sprchovým koutem.
• Patro: dva zrcadlově umístěné pokoje s vlastním kuchyňským koutem a lůžky, dvě koupelny a dvě samostatné WC
• Podkroví: prostor vhodný pro přespání nebo úložný prostor.

Tento objekt prošel částečnou rekonstrukcí s důrazem na zachování původních prvků.
Vytápění zajištuje elektrokotel a krbová kamna. Dům je napojen na vodu, elektřinu a na kanalizaci.

Chalupa je v současné době pronajímána rekreantům po celý rok, což přináší atraktivní investiční příležitost. Chalupa je zkolaudována jako rodinný dům, takže je možné ji využít jak k trvalému bydlení, tak i ke komerčním účelům.

Lokalita:
Nemovitost se nachází v klidné oblasti, obklopená rodinnými domy a chalupami, přímo u cyklistické a naučné stezky Sv. Barbory. V obci se nachází škola, mateřská škola, pošta, potraviny a další občanská vybavenost. V blízkosti jsou také lyžařské vleky a koupaliště. Pro milovníky zimních sportů je SkiResort Černá Hora – Pec pouhých 6 km vzdálený, další známá střediska jako Pec pod Sněžkou a Špindlerův Mlýn jsou vzdálena do 20 km.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky této jedinečné nemovitosti!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Černém Dolu.