Prodej bytu 4+kk, Praha - Krč, U nových domů III, 90 m2

U nových domů III, Praha, Krč

10 700 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 50 993 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaU nových domů III, Praha, Krč
ID5270
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná90 m2
Patro3.
VybavenoNe
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaVodovod
Výtah

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Prodej exkluzivního mezonetového bytu 4+kk, 90 m2, v klidné lokalitě Prahy 4

Pokud sníte o prostorném a komfortním bydlení v klidné části Prahy s výhledem do zeleně, máme pro vás jedinečnou nabídku. Nabízíme k prodeji mezonetový byt o rozloze 90 m2, který se nachází v cihlovém domě v žádané lokalitě Prahy 4, v oblasti ulice U nových domů III. Tento stylový byt je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výbornou dopravní dostupností a plnou občanskou vybaveností.

Byt o dispozici 3+1 je rozložen na dvou podlažích a nabízí ideální prostor pro pohodlné rodinné bydlení. V prvním podlaží se nachází prostorná předsíň, obývací pokoj s dostatkem místa pro relaxaci, plně vybavená kuchyně s obytným prosotrem a jídelnou a samostatné WC. Druhé podlaží je určeno pro odpočinek a klid – najdete zde dva samostatné pokoje, šatnu (technickou místnost) a velkou koupelnu s rohovou vanou, ideální pro relaxaci.

Byt prošel v roce 2000 renovací. Společné prostory domu byly také revitalizovány, což přidává na komfortu a zajišťuje příjemné bydlení v tomto domě.

K bytu patří i dvě sklepní místnosti, které poskytují dostatek úložného prostoru. Vlastní vytápění vám poskytne nezávislost a kontrolu nad spotřebou energie. Parkování je bezproblémové díky modré zóně, která je dostupná pro rezidenty.

Lokalita K Novým domům III v Praze 4, část Braník, se nachází v klidné a zelené oblasti s bohatou občanskou vybaveností. V její blízkosti jsou školy a mateřské školy, což je velkou výhodou pro rodiny s dětmi. Zdravotní péči zde zajišťují polikliniky a lékárny, a v okolí je řada menších obchodů, restaurací a kaváren, které nabízejí každodenní služby. Milovníci sportu mohou využít nedaleká sportovní zařízení a fitness centra.

Dopravní dostupnost je skvělá díky blízkým autobusovým linkám, které vás snadno zavezou k tramvajovým stanicím a stanicím metra nebo do centra města. Výstavba linky metra D, která povede v této oblasti, ještě více zvýší atraktivitu lokality.

Tento byt představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají prostorné bydlení v klidné lokalitě s veškerým komfortem moderního života.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky. Tento byt čeká na své nové majitele!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 4.