Prodej bytu 3+1, Ledeč nad Sázavou, Marie Majerové, 84 m2

Marie Majerové, Ledeč nad Sázavou

3 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 16 680 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMarie Majerové, Ledeč nad Sázavou
IDLMM01
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná84 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon
Lodžie

Origo partneři v Ledči nad Sázavou

Popis

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej prostorného slunného bytu v atraktivní přírodní lokalitě historického města Ledeč nad Sázavou.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji krásný byt s prostornou lodžií s panoramatickým výhledem do okolní zeleně.

Byt 3+1 v osobním vlastnictví je umístěn ve druhém nadzemním podlaží menšího bytového domu. Jeho dispozice je řešena velice efektivně, všechny místnosti jsou samostatné a neprůchozí. Skládá se z obývacího pokoje, kuchyně, dvou ložnic, koupelny a samostatné toalety. Z jedné z ložnic je veden vstup na lodžii. K jednotce náleží sklep. Centrální vstupní chodba disponuje šatnou poskytující dostatek úložných prostor.

Díky své orientaci je byt velice slunný a světlý. Nabízí možnost změny dispozice na 4+kk.

Vytápění a ohřev vody jsou řešeny ústředně. Byt je v dobrém průběžně udržovaném stavu. V minulosti byla realizována rekonstrukce bytového jádra a byly instalovány nové dveřní obložky.

Bytový dům je umístěn uprostřed zeleně a prošel částečnou revitalizaci. Budova disponuje zateplením z bočních stran, novými stoupačkami a také byla instalována plastová okna s interiérovými žaluziemi. K domu je vypracován průkaz energetické náročnosti s kategorií C - úsporná.
Přístup do domu je možný prostřednictvím dvou vstupů. K dispozici je intercom a společné lodžie na chodbě.

Majitelé bytů mohou využívat velké množství společných prostor. Dostatek parkovacích míst je k dispozici přímo u domu. Dům leží mimo hlavní silnici, v blízkosti lesa.

Město zajišťuje svým obyvatelům veškerý standardní komfort v oblasti státní správy, školství, sportu, kultury a služeb. V blízkém okolí nemovitosti je k dispozici kompletní občanská vybavenost, a to včetně mateřské a základní školy, prodejny potravin, restaurací a kaváren. Toto historické město je oblíbené především kvůli všudypřítomné zeleni, historickým památkám a řadě možností pro aktivní trávení volného času.

Vyhledávaným cílem je Posázavská cyklostezka, místní hrad, lesopark Šeptouchov a mnoho dalších zajímavých míst. V letních měsících je opravdu živo u místních splavů a ve stínu zahrádek u přiléhajících restaurací a občerstvení.

Bezproblémová dopravní dostupnost je zajišťována městskou hromadnou dopravou, zastávka leží 250 m od domu.

Hlavní výhody tohoto bytu jsou:

1) Možnost změny dispozice na 4+kk
2) Kompletní příslušenství
3) Umístění v atraktivní přírodní lokalitě

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Ledči nad Sázavou.