Prodej bytu 3+1, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II, 9. května, 76 m2

9. května, Mladá Boleslav II

5 850 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 27 879 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Adresa9. května, Mladá Boleslav II
ID17DB419B
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná76 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Mladé Boleslavi

Popis

Prodej výjimečného družstevního bytu o dispozici 3+1 a podlahové ploše 78 m² s balkonem a lodžií v centru Mladé Boleslavi. Byt prošel celkovou rekonstrukcí (plovoucí podlahy, zárubně a dveře - dřevo masiv, zděné jádro, zasklená lodžie, 5 prostorných vestavěných skříní, kuchyňská linka, žaluzie). Byt zůstává částečně vybavený. K bytu přísluší sklepní kóje.
Byt se nachází na zvýšeném 1. patře 6-ti podlažního domu, který má železobetonovou nosnou strukturu s vyzdívanými zdmi a vzhled panelového domu. K dispozici je výtah a bezbariérový přístup pro pohodlné bydlení.
Budova v družstevním vlastnictví je po celkové rekonstrukci, ve velmi dobrém stavu, energetický štítek C. V přízemí se nachází obchody, které družstvu nájemným přispívají na opravy a veškerou činnost, poplatky členů jsou díky tomu minimální, měsíčně 3300,-Kč za veškeré služby včetně tepla, teplé a studené vody. Vytápění dálkové, voda veřejná, kanalizace.
V bezprostředním okolí se nachází historické centrum města, park a veškerá potřebná infrastruktura je v docházkové vzdálenosti. Stejně tak i Škoda Auto Vysoká škola a Technologické a vývojové centrum Auto Škoda.
Pokud hledáte prostorný, prakticky řešený byt v klidné lokalitě, neváhejte mě kontaktovat a domluvte si prohlídku této skvělé nemovitosti. Byt je vhodný i jako investiční k dlouhodobému pronájmu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Mladé Boleslavi.