Prodej bytu 3+kk, Mariánské Lázně, Nákladní, 108 m2

Nákladní, Mariánské Lázně

4 695 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 22 375 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNákladní, Mariánské Lázně
IDN187
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná112 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha108 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Mariánských Lázních

Popis

Reality Crystal Vám exkluzivně zprostředkuje prodej bytové jednotky o velikosti 3+kk po velmi zdařilé rekonstrukci o rozloze 108 m2 v cihlovém domě v Mariánských Lázních.
Bytová jednotka je po generální a velmi zdařilé rekonstrukci, jsou zde nová plastová okna, podlahy, dveře, omítky, stropy, koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči a jídelním prostorem.
Topení je elektrické nebo krbovými kamny a ohřev vody je bojlerem.
Rozvody vody, odpadu a elektřiny jsou nové.
Bytový dům o třech bytových jednotkách má novou zateplenou fasádu a střechu.
Součástí prodeje bytové jednotky je kryté, parkovací stání na vlastním oploceném pozemku.
K domu náleží společný vydlážděný a oplocený dvůr, který vybízí k posezení ve stínu lípy. Vjezdová vrata jsou na dálkové ovládání.
Dům se nachází na strategické adrese, tzv. všude, pěšky, kousek.
Mariánské Lázně jsou nejmladší z proslulého trojúhelníku západočeských, lázeňských měst. Od roku 2021 jsou na seznamu Světového dědictví UNESCO, v roce 2023 se staly klimatickými lázněmi a je tím oficiálně potvrzena kvalita místního klimatu. Mariánské Lázně patří mezi největší evropská, zahradní města, jsou vyhlášeny nejen svými léčivými prameny, ale také krásnou architekturou a kulturním vyžitím.
Dvě minuty chůze od domu se nachází zastávka MHD. Pravidelné, trolejbusové linky zajišťují dopravu do centra, kde se nachází srdce lázeňského města - proslulá promenáda - Kolonáda a Zpívající fontána.
V docházkové vzdálenosti je škola, školka, nákupní střediska, vlakové nádraží a autobusové nádraží.
Golfové hřiště Royal Golf Club Mariánské Lázně se nachází cca 9 km od domu.
V případě zájmu o více informací či prohlídku, neváhejte kontaktovat uvedeného makléře.
Pomoc s financováním a pojištěním nemovitosti je samozřejmostí. V ceně bytu je již zahrnuta provize naší realitní kanceláře a právní servis, který zajišťuje advokát pojištěný pro případ odpovědnosti za škodu způsobenou poskytováním právních služeb.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Mariánských Lázních.