Prodej bytu 2+1, Adamov, Údolní, 63 m2

Údolní, Adamov

3 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 679 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaÚdolní, Adamov
IDS2024014
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná63 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha63 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná

Origo partneři v Adamově

Popis

Prodej OV 2+1, 63 m², 2.NP – Adamov, Údolní – byt na klidném místě obklopeném lesy - k rekonstrukci.
Exkluzivně nabízíme prodej byt 2+1 na ulici Údolní v Adamově. Dům je situovaný v klidné slepé ulici s těsnou dostupností kompletní občanské vybavenosti.
Bytová jednotka se nachází ve 1. poschodí (2.NP) třípodlažního domu postaveného z cihelného zdiva. Okna bytu jsou orientována na východ (kuchyně, předsíň, toaleta) a na západ (oba pokoje).
Celková plocha bytu činí 63,2 m². K bytové jednotce náleží dvě sklepní kóje - klasický sklep a malý sklepní prostor vyplněný policemi.
Byt je v technickém stavu vyžadujícím kompletní modernizaci (rekonstrukci). Na podlahách celého bytu je položená nová podlahová krytina (lino). Okna jsou plastová, jejich výměna proběhla v souvislosti s nedávnou renovací fasády domu. Byt je nově vymalovaný na bílo. Bytové jádro je zděné. Dům je ve velmi dobrém udržovaném technickém stavu, po celkové revitalizaci, včetně fasády.
IS – elektřina, voda, plyn, kanalizace. Vytápění bytu bylo řešeno plynovými vafkami. Ty jsou v současné době po demontáži odstraněny. Budoucí vlastník bytu si vytápění bytu zajistí pořízením nových topných těles, případně instalací vlastního kotle. V domě jsou dostupné služby kabelové TV a internetu.
Dispozice: vstup, předsíň do tvaru písmene L s vestavěnými skříněmi, koupelna, samostatná toaleta s oknem, kuchyně s odvětranou spižírnou, obývací pokoj, ložnice. Pokoje jsou průchozí. Z obývacího pokoje jsou vstupy do kuchyně a předsíně. Z předsíně je případně možné vytvořit samostatný vstup do ložnice.
V současnosti jsou měsíční zálohy na spotřebu energií nastaveny na 770,- Kč za elektřinu a 1.170,- Kč za plyn. Do fondu oprav přispívá bytová jednotka částkou 2.106,- Kč měsíčně.
Město Adamov je obklopeno krásnou krajinou s hlubokými lesy a disponuje vybudovanou veřejnou infrastrukturou a kompletní nabídkou a služeb ve všech oblastech městského života. V současnosti zde žije 4.600 obyvatel a město se stále rozvíjí. V blízkosti domu se nachází zastávka autobusu (asi 150 metrů), dvě základní a mateřské školy, prodejna potravin, městská knihovna, kulturní středisko, restaurace, pošta, dětská hřiště, sportoviště. V Adamově je k dispozici zdravotní péče včetně stomatologie, množství obchodů a řada služeb. Město je dostupné z Brna vlakem za 17 minut a zajíždí sem i autobusy v rámci IDS JM kraje.
Parkování je možné v ulici u domu.
Uvolnění ihned.


Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Adamově (okr. Blansko).