Prodej rodinného domu, Roatán, Honduras, 81 m2

Roatán, Honduras

5 500 000 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaRoatán, Honduras
IDN00052
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná81 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti250 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji rekreační objekt v Karibiku, na ostrově Roatán u Hondurasu, v českém resortu Diamond Hill.
Jedná se o kvalitní dřevěnou stavbu, postavenou z místního červeného dřeva.
Dispozičně 3+kk (63 m2) + terasa (18 m2). Přízemní bungalov, který se skládá z obytné kuchyně, dvou ložnic, koupelny, WC a chodby. Součástí domu je terasa. Vlastní pozemek cca 250 m2.
K moři vzdušnou čarou 300 metrů, pěšky 500 metrů.
Dům je po částečné, rekonstrukci, celkově ve výborném stavu. Nová jímka, nová okna včetně sítí. Je vybaven novými spotřebiči (myčka, pračka, sušička, plynový sporák). Klimatizace.
Hovoří se zde španělsky a anglicky.
V resortu Diamond Hill je krásný bazén, restaurace. Je zde celodenní ostraha. Jedná se o bezpečné místo.
V blízkosti jsou další dva resorty s americkou a kanadskou klientelou.
Roatán je ostrov v Karibiku, nacházející se asi 65 kilometrů od severního pobřeží Hondurasu. S rozlohou 83 km² je v souostroví Islas de la Bahía největším ostrovem. Počet obyvatel: 41 831 Rozloha: 66,4 km² Leží v: Karibské moře
Prohlídka nemovitosti:
Majitelem prodávaného domu je čech, který vám objekt před koupí krátkodobě pronajme – 1.000 USD ( 2 týdny) nebo 1.200 USD (4 týdny)
Při koupi se zaplacený nájem odečte z kupní ceny.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!