Prodej rodinného domu, Želízy, 172 m2

Želízy

6 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 29 976 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽelízy
ID0061-NP02691
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná172 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha172 m2
Plocha nemovitosti1032 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Želízech

Popis

Želízy - brána do chráněné krajinné oblasti Kokořínsko. Najdete zde klid uprostřed lesů ideálních pro rekreaci, houbařství a vše ostatní co patří do chalupářského života.
Jedná se o stavbu ze smíšeného zdiva o dispozici 5kk. V přízemí chalupy se nachází kuchyň vybavená kuchyňskou linkou, koupelna s vanou a toaletou, technická místnost, prostorný obývací pokoj s krbem který je propojen se vstupem do první ložnice.
V patře domu se nacházejí další dvě ložnice, do kterých vstoupíte vzdušnou otevřenou galerií sloužící jako salón pro čtení knih či sledování filmů. Dále na tomto patře najdete toaletu a sprchový kout či malou dílnu pod střechou domu.
Chalupa je částečné podsklepená, sklep slouží k uskladnění zahradní techniky, ale mohl by sloužit i třeba jako vinný sklep. Celková plocha pozemku je 1159 m2, kde příjemná zahrada zabírá 759 m2. Na pozemku najdete garáž a v rohu zahrady dále další vyzděný a zastřešený prostor - třeba pro uskladnění dřeva. Chalupa je napojená na elektřinu, odpad je řešený lokálně vývozem, vytápění zajišťuje krb na dřevo.
Jedná se o nádherné místo v CHKO Kokořínsko v blízkosti Čertových hlav a želízského koupaliště. Díky okolní přírodě je tento dům oázou klidu předurčeném k útěkům z velkoměsta, ale původním majitelům sloužilo i k celoročnímu využívání. Nabídka je vhodná pro zájemce, kteří vyhledávají klid, odpočinek a relaxaci, ale i pro ty, kteří vyhledávají odpočinek aktivní a využijí mnoho tras pro cyklistiku a turistiku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Želízech.