Pronájem kanceláře, Praha - Nové Město, Politických vězňů, 117 m2

Politických vězňů, Praha 1 - Nové Město

40 950 Kč
/za měsíc
+ poplatky
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPolitických vězňů, Praha 1 - Nové Město
IDN7038
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná117 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o velikosti 117 m2 v komerčním objektu v prestižní městské části Praha 1 - Nové Město. Nájemci si mohou prostory přizpůsobit podle svých konkrétních potřeb. Administrativní budova je situována v blízkosti Václavského náměstí a nabízí standardní kancelářské jednotky. V budově se nachází sdílená plně vybavená zasedací místnost.

Objekt je vybaven řadou moderních technologií a služeb. 24hodinová bezpečnostní služba společně s pokročilým kamerovým systémem zajišťuje maximální bezpečnost pro nájemce i návštěvníky. Přístup na magnetické karty umožňuje jednoduché a bezpečné ovládání vstupu do budovy. Centrální recepce poskytuje profesionální uvítání a efektivně koordinuje pohyb osob v budově.

Nájemcům je k dispozici recepce, kamerový a bezpečnostní systém, možnost pronájmu úložných prostor v 1. podzemním podlaží a také optický internet. Budova profitovala ze své výhodné polohy, v docházkové vzdálenosti se nachází stanice metra Muzeum (linky A a C) a veškerá občanská vybavenost. Kavárny, restaurace, hotely a další služby jsou snadno dostupné. Hlavní nádraží je vzdáleno pouhé 3 minuty chůze.

Cena nájmu se může lišit dle velikosti prostoru.

Služby: 160 Kč/m2/měs.
Energetická náročnost G.
Parkování: 4 500 Kč/měs.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!